2777
2789
عنوان

تا حالا درآمد دلاری داشتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20809 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها سایت زیر درامد دلاری داره با دیدن فیلم روزهای اول باید کمی صبور باشین بعدش دیگه تساعدی ...

سلام الهام جان ممنون که 4ساعته اومدی عضو شدی میخوای تو همین ساعت کلاه مارو برداری🌹

آدرس کیف پولتو(مثلا تراست والت) ثبت میکنی تو برنامه واریز میکنن 

سلام میشه درموردش توضیح بدین؟یه سری سایتها هستن که دلار را به ریال تبدیل میکنن شما با اون سایتها کار میکنید؟ قابل اعتماد هستن؟

تو بیا و بمان ... 💜
سلام ممکنه بگین داداشتون توی چه سایتی عضو شده؟؟

https://video-p11.buzz/8204842694901807/ sign up to get a 10 US Dollar newcomer bonus! I made more than 200 US Dollars by watching the video here, so you can try it.

این سایته واقیع،خودم برداشت داشتم ازش😎

https://online-earn.beauty/836491753371

بچه ها این سایت خیلی خوبه من یه ساله ازش استفاده میکنم

میری توش بعد ثبت نام تبلیغ میبینی و بازی میبینم 

14 دلار پایین هم نمیده بیشتر میده 

ولی پایین نمیده 

حالا با ثبت نامم 10 دلار هم جایزه میده همه اینا قابل برداشت هستن

درآمد دلاری که خیلی زیاده ولی این سایت هایی که با کلیک و تبلیغ میگن دلار میدیم از اساس چرت هست ...نه اینکه نده ...میدن یک چیزهایی ولی به نسبت وقت و اینترنتی که صرف میکنید اصلا نمیارزه . اینایی که یوتیوبر میشن کانال میزنن برای درآمد دلاری هست دیگه .خیلی هم واقعی هست .برای تولید محتوا یوتیوب خوب پول میده . ترید هم درآمد دلاری داره ولی کار هر کسی نیست . ولی ارزش وقت کلاس های آنلاین رو داره و باهوش باشی و انگلیسی ات خوب باشه واقعا درآمد خوبی داره ...مهارت اش هم فوق العاده پرکاربرد در آینده .