2777
2789
عنوان

یه چیز مرموز توی زندگی من😐

168 بازدید | 13 پست

بچه ها یه چیز مرموز تو زندگی من وجود داره اونم اینکه تا به حال هر چی حس رمانتیک به ادما داشتم چه به عنوان دوست جون جونی یا کراش مثلا دو تا ویژگی مشترک داشتن یکی اینکه سید بودن یکی اینکه سفید پوست بودن فقط یک مورد پیش اومد بود که گندمی بود ولی قاعده ی سید بودن همچنان برقرار بود

بعد جالبه همشونم نشد تو کار بوده کاملا حتی توی اون دوستی با دخترا هم تهش خوب تموم نشده

چرا واقعا؟

کسی همچین تجربه ای داره؟

بعد حالا پارسال این موقع ها بود گفتم اوکی فقط پسر سبزه و غیر سید می پسندم

بعد جالبه یکی دو هفته پیش رو یکی نیمچه کراشی زدم بعد میگفتم عه اینم که سفیده ( حالا اونو میگیم ناخوداگاه تایپ موردعلاقمه ) بعد امروز فهمیدم اونم سیده!

الان یعنی تو تقدیر من اینه با یه ادم سفید پوست سید باشم یا کلا قسمتم نیست و سریع فرار کنم هرجا این مدلی دیدم؟ 🥴💔

کسی تجربه ی مشابه داره؟ 

حدود ۵_۶ بار تا حالا پیش اومده نگید چقد هولی ها

بعضی هاش دوست دختر بودن یکیش خواستگارم بود و بقیشونم تو سال های مختلف زندگیم دیدمشون اما این ویژگی مشترکشون بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط با سیدی که مذهبیه ازدواج نکن.ما هرچی تو فامیل دیدیم بدبخت شدن.اینقد که خسیسن و ی سری اعتقادات حا ...

عزیزم سید بودن اصلا برام ملاک نیس اینا اتفاقی سید درمیان خیلی برام عجیبه

بعد اصلا به ازدواج و اینا نمیرسه به هم میخوره