2777
2789

خونه تکونی خودم ک نه .ولی مامانم اره 

پوستمو کند از صبح 

تازه دراز کشیدم 😐😂

هیچ چیز توی زندگی از آرامشت ارزشمند تر نیست .سعی کن همیشه از کوچک ترین چیزها لذت ببری .از حواشی به دور باشی و ذهنت رو روی هدفات هات متمرکز کنی نه حرفای بی ثبات دیگران ‌.زندگیت پر از نورخدا باشه💗😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم کم کم میکنم حال ندارم میدونی چرا چون دستمون خالی شده باید کم کم کارکنم مثلا آشپزخونه تمیز کردم مونده کاشی جلوسینک رنگ بزنم و موکتش بگم بیان بشورن تا تموم بشه گذاشتم هفته دیگه که شوهرم پول بیاد دستش

اتاق خواب پسرام پرده خریدم مونده شوهرم بدوزه باز واس چوب پرده پول دستش بیاد بخریم و رنگم پولش این هفته گذاشتیم کنار بخریم بزنیم

فقط کمدم و میز توالت و کمد دیواری تاالان😑😑

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

همین الانم بهم خبر رسید عشق اولم که منو ب بدترین شکل پس زده بود ازدواج کرد .گرچه من الان متاهلم و عاشق شوهرمم ولی با این خبر جای یک زخم قدیمی درد گرفت .تصمیم گرفتم انروز دلمو صاف کنم و حلالش کنم .انشالله خیر از زندگیش ببینه.اون ادم زندگی من نبود 

هیچ چیز توی زندگی از آرامشت ارزشمند تر نیست .سعی کن همیشه از کوچک ترین چیزها لذت ببری .از حواشی به دور باشی و ذهنت رو روی هدفات هات متمرکز کنی نه حرفای بی ثبات دیگران ‌.زندگیت پر از نورخدا باشه💗😍
همین الانم بهم خبر رسید عشق اولم که منو ب بدترین شکل پس زده بود ازدواج کرد .گرچه من الان متاهلم و عا ...

خیلی هم عالی اصلا بهش فکر نکن مطمئن باش خیلی از نرسیدنها و نشدنها حکمتی توشه که ماها ازش بی خبریم

اره من همه کارامو کردم فقط دو تا پتو دارم برای شستن اونم هفته بعد یا جمعه با شوهرم میشورم و تمام&nbs ...

آفرین چه قدر زرنگی شما خانم 

منم هرسال همینطور بودم یک ماه پیش پام شکست هی خوردمو خوابیدم تنبل شدم

من دارم کم کم میکنم حال ندارم میدونی چرا چون دستمون خالی شده باید کم کم کارکنم مثلا آشپزخونه تمیز کر ...

نزدیک عید همین مدلیه همه چی خراب میشه همه چی تو خونه تمام میشه اصلا یه وضعیه