2777
2789

من راستش شنیدم ک قدامی نارحت شدم 

میگن تکونی بچه  مثل نبض اجساس میشه 

از هفته ۳۰ به بعد  چطور حس میشه  حرکات بچه

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

والا منم قدامی هستم الان ۱۹ هفتم چیزی حس نکردم😟

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هفته ۱۶ ام دیروز دقیقا مثل نبض برا اولین بار حسش کردم

جفت قدامیه؟

منکه خیلی ناراحتم حرکات بچمو حس نخواهم کرد🥲

منم ۱۲ هفتم 

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
والا منم قدامی هستم الان ۱۹ هفتم چیزی حس نکردم😟

اره میکن بعد ۲۴ اینا حس میکنن اونم در حد نبض واقعا نارحت کنندس

من که الان ۲۱ هفته هستم و تکون بچه رو قشنگ حس میکنم و زیادم هست جفتم چیه

یا خلفیه 

یا در چپ یا راست رحمته که انقد واضح حسش میکنی

اره میکن بعد ۲۴ اینا حس میکنن اونم در حد نبض واقعا نارحت کنندس

انشاالله درست میشه

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙