2777
2789

رفتم آرایشگاه آمبره کنم گفت 4 تومن میشه موهامم بلند نیست تا سر شونه هام اصلا دلم نمیاد این همه پول بدم   به نظرتون رو موی بدون دکلره میشه تو خونه رنگ روشن خوشگل درآورد؟ کسی ترکیبی بلده؟

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موی تا  سر شونه  امبره خوشکل  نمیشه حداقل  تا وسط کمر باشه اوکیه 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
خیلی روشن نمیخوام یه رنگی تو مایه های دارچینی تیره

میشه دراورد. متاسفانه ترکیب رنگ بلد نیستم. قبلش خواستی یکم با پودر باز کن یکی. دو درجه. البته پودر خیلی خوب بگیر و اکسیدان ۶ درصد که یوق نسوزونی

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

بدون دکلره روشن نمیشه 

آره می دونم یه بارم قبلا دکلره کردم موهام آسیب دیده بود کلی کوتاه کردم الان هم گرون می گیرن هم می ترسم باز موهان داغون شه ولی خوب از رنگ موی تیره هم خسته شدم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
موی تا  سر شونه  امبره خوشکل  نمیشه حداقل  تا وسط کمر باشه اوکیه

دیگه موی تا وسط کمر خدا می دونه چقدر میگن هزینه اش رو   

دیگه موی تا وسط کمر خدا می دونه چقدر میگن هزینه اش رو    

ی رنگ شکلاتی قشنگ بزن  عزیزم 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
میشه دراورد. متاسفانه ترکیب رنگ بلد نیستم. قبلش خواستی یکم با پودر باز کن یکی. دو درجه. البته پودر خ ...

با دکوکرم میشه به نظرت؟تا حالا استفاده نکردم موهام رو نسوزونه؟

آره می دونم یه بارم قبلا دکلره کردم موهام آسیب دیده بود کلی کوتاه کردم الان هم گرون می گیرن هم می تر ...

خب عزیزم برو آرایشگاه بگو می‌خوام موهام ازینی که هست روشنتر بشه بدون دکلره یه رنگ تو مایه های شکلاتی میشه . خودشون میدونن چه رنگی استفاده کنن اونقدر هزینه نداره 

گمشده در رویا✨⁦⁦
خب عزیزم برو آرایشگاه بگو می‌خوام موهام ازینی که هست روشنتر بشه بدون دکلره یه رنگ تو مایه های شکلاتی ...

نه هزینه زیاد نداره اما دوست داشتم اینجوری رنگ ساده گذاشتن رو خودم یاد بگیرم ببینم تو خونه میتونم انجام بدم