2777
2789
عنوان

امیدی به این لب هست؟؟؟+عکس

330 بازدید | 16 پست

یه جاهاییش تیز و سفته یه جاهایی خالی 

یه گلوله هم تو لب پایینم حس میکنم

تقارن صفر 

به قیافمم که نمیاد😂😂

دوشنبه شب ژل زدم امیدی بهم هست یا فاتحه قیافمو بخونم؟؟

کبودی ها کی میره؟؟ خیلی کبودیش تیره تز و بیشتر از عکسه

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میخاین از جون خودتو 🥺

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
پیش دکتر متخصص رفتی؟

اره خیر سرم ولی فکر کنم خیلی ک  ص  دست بود

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
لابد رفتی ارایشگاه سر کوچتون من اولین روزی هم. ک زدم‌ ایطور نشده

کاش ترتیشگر زده بود 

خیر سرش متخصصه 

واسه خشکی بالم لب یا آ+د بزن کبودی هم میره نگرانی واسش  قرص آناهیل بخور ک زودتر کبودی و ورمش ...

امروز سه روزه 

چی میخاین از جون خودتو 🥺

واقعا پشیمونم 

انقد که‌بعضی ها الکی از این کارا تعریف میکنن

من صادقانه میگم‌ این کارازو نکنید عین چی پشیمونم

این نمونه کار توی پیجش بود 

ببین تورو‌خدا

هر روز استوری و عکس کارهای قشنگ میذاشت ولی من رفتم دو نفر بودیم من زودتر از اون یکی کارم تموم شد رفتم ولی عکس لب اونم نذاشت فکر کنم مال اونم ریده بهش

واسه خشکی بالم لب یا آ+د بزن کبودی هم میره نگرانی واسش  قرص آناهیل بخور ک زودتر کبودی و ورمش ...

این لبه های تیز و سفت لب درست میشه؟؟؟ اصلا نمیتونم خط لب بزنم 

این لبه های تیز و سفت لب درست میشه؟؟؟ اصلا نمیتونم خط لب بزنم 

چون تازه زدی ورم داره

اصلا ارایش نکن تا ۱۰ روز

اون جاهایی هم ‌ک فکر نیکنی سفت و گوله شده خودت ماساژ بده آروم پخشش کن اون طرفی ک میخوای 

به امید آزادی تمام زندانیان بی گناه در بند🕊