momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 عنوان امیدی به این لب هست؟؟؟+عکس 330 بازدید | 16 پست یه جاهاییش تیز و سفته یه جاهایی خالی یه گلوله هم تو لب پایینم حس میکنمتقارن صفر به قیافمم که نمیاد😂😂دوشنبه شب ژل زدم امیدی بهم هست یا فاتحه قیافمو بخونم؟؟کبودی ها کی میره؟؟ خیلی کبودیش تیره تز و بیشتر از عکسه 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹ 1401/12/10 | 11:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 پوست لبم هم عین کویر لوت خشک و پوسته 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
نازنیننتونم عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 293 واسه خشکی بالم لب یا آ+د بزنکبودی هم میره نگرانی واسش قرص آناهیل بخور ک زودتر کبودی و ورمش برهولی تقارن رو نمیدونمچند روزه زدی؟ به امید آزادی تمام زندانیان بی گناه در بند🕊
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17586 چی میخاین از جون خودتو 🥺 اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
anoshaa عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 3405 لابد رفتی ارایشگاه سر کوچتونمن اولین روزی هم. ک زدم ایطور نشده دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ....
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 پیش دکتر متخصص رفتی؟ اره خیر سرم ولی فکر کنم خیلی ک ص دست بود 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 لابد رفتی ارایشگاه سر کوچتون من اولین روزی هم. ک زدم ایطور نشده کاش ترتیشگر زده بود خیر سرش متخصصه 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 واسه خشکی بالم لب یا آ+د بزن کبودی هم میره نگرانی واسش قرص آناهیل بخور ک زودتر کبودی و ورمش ... امروز سه روزه 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 چی میخاین از جون خودتو 🥺 واقعا پشیمونم انقد کهبعضی ها الکی از این کارا تعریف میکننمن صادقانه میگم این کارازو نکنید عین چی پشیمونم 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 این نمونه کار توی پیجش بود ببین توروخداهر روز استوری و عکس کارهای قشنگ میذاشت ولی من رفتم دو نفر بودیم من زودتر از اون یکی کارم تموم شد رفتم ولی عکس لب اونم نذاشت فکر کنم مال اونم ریده بهش 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 واسه خشکی بالم لب یا آ+د بزن کبودی هم میره نگرانی واسش قرص آناهیل بخور ک زودتر کبودی و ورمش ... این لبه های تیز و سفت لب درست میشه؟؟؟ اصلا نمیتونم خط لب بزنم 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
نازنیننتونم عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 293 این لبه های تیز و سفت لب درست میشه؟؟؟ اصلا نمیتونم خط لب بزنم چون تازه زدی ورم دارهاصلا ارایش نکن تا ۱۰ روزاون جاهایی هم ک فکر نیکنی سفت و گوله شده خودت ماساژ بده آروم پخشش کن اون طرفی ک میخوای به امید آزادی تمام زندانیان بی گناه در بند🕊