هات_داگ_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7987 عنوان بهونه برا پیچوندن دوست میخوام بیاین لطفا 687 بازدید | 14 پست اولین باره میخواستیم بریم بیرون۳ روز پیش قرار گذاشتیم امروز بریم خودش هم پیشنهاد داد همو ببینیم. سر شب داشتم باهاش هماهنگ میکردم یهو جوابمو نداد تا الانمیخوام بگم فک کردم نمیای بعد از ظهر فلان کارو برنامه ریزی کردماما فلان کار رو چی بگم نمیدونم زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید. 1401/12/10 | 10:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هات_داگ_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7987 بگو آرایشگاه میخام برم مرسی عزیزم زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.
هات_داگ_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7987 بگو مهمونی یا خرید با خاله کسی مرسی🌸 زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.
taaaaaara عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 3233 بگو وقت آرایشگاه قرار خرید با خواهر م مادرم یا.... تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
هات_داگ_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7987 بگو وقت آرایشگاه قرار خرید با خواهر م مادرم یا.... مرسی ممنونم🙏 زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.
فندقک82 عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 293 خوب برو واقعا یه کاری انجام بده تا مجبور نباشی بهش دروغ بگی . یعنی چی این طور
anita75 عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 3604 بگو با دوست دیگه م قرار گذاشتم😂میسوزه ها دوست من سر این باهام کات کرد اما منو دوستم با هم قرار نداشتیم با یه دوست دیگم بیرون رفتم عکس گذاشتم باهام کات کرد 😐
dreamaa عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 10842 دوست من سر این باهام کات کرد اما منو دوستم با هم قرار نداشتیم با یه دوست دیگم بیرون رفتم عکس گذاشتم ... 😂الهی ..dental stu
هات_داگ_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7987 بگو با دوست دیگه م قرار گذاشتم😂میسوزه ها به این فک کردم فقط مشکلش اینه عکس ندارم استوری کنمبازم اوکیه بگم؟🤪 زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.
dreamaa عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 10842 به این فک کردم فقط مشکلش اینه عکس ندارم استوری کنم بازم اوکیه بگم؟🤪 اره همین الان بزار تو صفحه چتش بگو فک کردم پشیمون شدی با فلانی رفتیم بیرون بابای🤣 ..dental stu
هات_داگ_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7987 اره همین الان بزار تو صفحه چتش بگو فک کردم پشیمون شدی با فلانی رفتیم بیرون بابای🤣 اره دمت گرم🤣🤣👌👌 زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.
پیشی_کاراملی عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 64 کارت زشته حتما مشکلی پیش اومده منم دوستم پیچوندم نیومد خییییلی دلم شکست و ازش ناراحت شدم اگه واقعا کار مهم داری نرو الکی نپیچونش دوستته نه دشمن You're never alone when you're reading a book🌱^᪲