2777
2789

مامانم بعد از نماز صبح از خواب پرید گفت

خواب داداش خدابیامرزمو دیدم همیشه تو خوابش میدید ک لباس آبی روشن تنشه

می‌گفت اینبار لباسش قهوه‌ای بوده و برعکس دفعات قبل خوشرو نبوده،یا معمولی بوده،

گفت گریه کردم ک دلم برات تنگ شده و ب مردم اطرافم گفتم ببینین من داداشمو دیدم یا اومده، شما هیچکی ندیدین 

بعد گریه کردم زنداداشم گفته گریه نکن سحر (دخترداییم) همیشه یاد پدرشه و غمگینه،منم سحرو بغل کردم و دلداریش دادم 

اینم بگم ک مدنیه مامانم ناخوشه و میگن بیشتر بیماری‌اش منشأش چشم زخمه چون از لحاظ پزشکی تو آزمایشات وسی‌تی و هیچی درنمیاد 

چند وقت پیشم یکی خواب دیده بود ک مامانم مریضه خدای نکرده و تو رختخوابه بعد تو خیاطمون گیاهایی ک بدرد نمی‌خورند رویده  

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

توروخدا کسی تعبیر خواب بلده بگه🥺

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
توروخدا کسی تعبیر خواب بلده بگه🥺

عزیزم من تعبیر خواب زیاد بلد نیستم ولی به کسی که خواب رو دیده بگرد بره پیش شیر روشویی آب باز بگذاره بگه یا حضرت فاطمه زهرا قسمت میدم به حسن و حسین که خواب منو به خوبی تعبیر کنی بعد خوابش رو بگه بعد صورتش رو بشوره و صلوات بگه 

صدقه هم کنار بگذارید و بدید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به مامانت نداره ،روح داییت بابات یه موضوعی ناراحته ،دخترش هم همیشه از باباش یاد می‌کنه اما احتمالا یه مشکلی تو خونواده خودشه ،،،،،،،گل و گیاه پژمرده آرزهایی که ازبین رفته 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
ربطی به مامانت نداره ،روح داییت بابات یه موضوعی ناراحته ،دخترش هم همیشه از باباش یاد می‌کنه اما احتم ...

آرزو؟بنظرم گفتش یه گیاهایی هس تو منطقه‌مون ک گیاه بیخودیه نمی‌دونم مثل خارزهرست یا چی