2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با شوهرم یامن

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 49 پست
شابد شما بهش کم محلی میخاد خودی نشون بده  در کل گلم مردی که بخواد هرز بپره انقدر مکار هست که ج ...

نه اتفاقا قبلش اخلاقش بد بود یه چند روز بود بهتر شده بود خوبه خوب نه ولی بهتر شده ولی سر این ماجرا باز کم محل شدم بهش همش من گلایه کردم یه کلمه نگفت من منظور بدی نداشتم ببخشید فقط می‌گفت تو زیاد حساسی این رفتارش بیشتر آدم هرس میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا قبلش اخلاقش بد بود یه چند روز بود بهتر شده بود خوبه خوب نه ولی بهتر شده ولی سر این ماجرا ب ...

مردا اکثرا همینن 

گفتم اکثرا که مرد سالارا نیان بریزن بگن نه شوهر من مقدسه و ...... 

نمیدونم کمبود محبته .کمبود اعتماد به نفسه یا چی 

ولی در کل فکرتو زیاد درگیر نکن واسه حرف زدن با بقیه و ...... خیانت قضیش فرق میکنه ولی واسه روابط اجتماعی انقدر حساس نباش 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
خوب خوشم نیومد چون اون خودشم خوشش نمیاد

خب ببین یکم عرف جامعه رو هم در نظر بگیر معمولا خانوم آقایی بار داشته باشه دستش نمیره کمک آقایون میرن منظورم ندارن من خودم یه بار دستم سنگین بود یه اقاییدمسنم بود اصرار کرد کمک کنه بنده خدا تا سرکوچه هم کمک کرد حالا هی اصرار بیارم دم خونه 😂 همسرم اتفاقی سرکوچه خریدمی کرد  یهو دید اما من همونجا گفتم خدا خیرشون بده خیلی زحمت کشیدن همسرم هم تشکر کرد بعضی چیزا رو جنسیتی نگاه نکنیم

مردا اکثرا همینن  گفتم اکثرا که مرد سالارا نیان بریزن بگن نه شوهر من مقدسه و ......  نمی ...

قضییه مخفی کرددنش به خانواده ش نگفتم اگه بگم دعواش میکنن با این که چند سال میگذره ولی هنوز از یادم نرفته

خب ببین یکم عرف جامعه رو هم در نظر بگیر معمولا خانوم آقایی بار داشته باشه دستش نمیره کمک آقایون میرن ...

چی بگم شاید من رو ماجرا رو می بینم حساسم ولی شما فقط اون چیزی که من تعریف میکنم فقط می بینین ولی باز سعی میکنم زیاد حساس نباشم 

شما هسمرت رو هول ميدي سمت خيانت! اين كاراي هوچي گري و چيپ بازي چيه اخه!! همسرت يوسف پيامبر يا شاهز ...

منم خیلی وقتا کمک گرفتم یه بار اونقدر دستم سنگین بود نون خریدم نفر قبل و بعدم اقا بودن از یکیشون کمک گرفتم نون ها رو گذاشتم تو کیسه چهرشم یادم نیست خیلی اوقاتم خودشون کمک بدون درخواست کردن کالسکه جابجا کردن و هر چی از انسانیتشونه منم خیلی وقتا کمک میکنم البته من بیشتر به خانوما یا مسن ترها

منم خیلی وقتا کمک گرفتم یه بار اونقدر دستم سنگین بود نون خریدم نفر قبل و بعدم اقا بودن از یکیشون کمک ...

من مخالف کمک کردن نیستم ولی می‌دونی یکم بالاتر تعریف کردم چرا حساس شدم 

منم خیلی وقتا کمک گرفتم یه بار اونقدر دستم سنگین بود نون خریدم نفر قبل و بعدم اقا بودن از یکیشون کمک ...

منم چهرشون يادم نيست والا.

حتي خودم جايي باشيم به همسرم ميگم كمك كنه.

بعضيا شوهراشون رو آلت سرگردان ميبينن

💕

[QUOTE=277141089]یعنی چی آلت سرگردان بهتر نیست یکم مودب تر حرف بزنی [/QUOTE اين يك اصلاحه توي اينجو ...

باید شوهر م نسبت به زنش اعتماد داشته باشه نه که یکی کمک کرد دعواش کنه بااین که تا حالا سر از پا خطا نکردم  اون خودش جای من بود عصبی می شد بعدش خیلی جاها رفتارش سنجیدم من یه دفعه شکاک نشدم آدم شکاکی هم نیستم بعضی مسایلی که ازش دیدم باعث شد بهش بی اعتماد بشم این مسله هم جز این موارد وگرنه کمک کردن به یکی خیلی هم خوبه