2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با شوهرم یامن

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی حق با شوهرته 

کمک کرده دیگه مگه چی شده 

این کارت فقط باعث میشه دفعه ی بعد چیزیو واست تعریف نکنه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

شما هسمرت رو هول ميدي سمت خيانت!

اين كاراي هوچي گري و چيپ بازي چيه اخه!!

همسرت يوسف پيامبر يا شاهزاره اي چيزيع با كمك ب كسي

طرف مقابلش اختيار از كف بده بچسبه بهش

يا اينقدر هول كه به كسي كمك كنه قصد و منظور داشتع ياشه؟؟🤔🤔🤔

من بارها از مرد غريبه كمك گرفتم

توي فرودگاه بچه بغلم بوده گفتم چمدونم رو بزاره روي گيت

يا توي خيابون كمك كنن كالسه رد كنم از جوب!

يا توي فروشگاه و غيره و ذالك!

نه من اونارو خوردم نه اونا منو!

💕

اگه گیر پس چرا اینقدر رو من حساس اگه قضییه برعکس می شد اون من دعوا میکرد

صد در صد حق با توئه اصلا شک نکن. اونایی هم که فاز منطقی بودن برداشتن خودشون تو شرایط شما باشن شوهرشونو زنده نمیزارن مطمئن باش

اسی حق با شوهرته  کمک کرده دیگه مگه چی شده  این کارت فقط باعث میشه دفعه ی بعد چیزیو واست ...

آخه می‌دونی چرا حساس شدم کلا وقتی هم با من جنس مخالف ببینه سعی میکنه یه خودنمایی کنه واسه همون بدم اومد 

صد در صد حق با توئه اصلا شک نکن. اونایی هم که فاز منطقی بودن برداشتن خودشون تو شرایط شما باشن شوهرشو ...

ای گفتی دقیقا می‌دونی یه بار از کار بیکار شده بود من گذاشته بود خونه بره دنبال کار نگو با همکار قبلی خانومش رفته به من نگفته بعد شماره دختره رو روگوشی دیدم پرسیدم گفت رفته بودم دنبال کار واسه همون شماره ش دارم کلا از اون روز به بعد بهش بی اعتمادم از چشم افتاده گفتم چه دلیلی داشت ازم مخفی کنی که بعد خودم بفهم بگی 

آخه می‌دونی چرا حساس شدم کلا وقتی هم با من جنس مخالف ببینه سعی میکنه یه خودنمایی کنه واسه همون بدم ا ...

شابد شما بهش کم محلی میخاد خودی نشون بده 

در کل گلم مردی که بخواد هرز بپره انقدر مکار هست که جلو ی زنش نکنه و نیاد تعریف کنه 

یه کم بیشتر ازش تعریف کن و بهش اعتماد به نفس بده  به قول معروف خود شیرینیاشم کم میشه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
صد در صد حق با توئه اصلا شک نکن. اونایی هم که فاز منطقی بودن برداشتن خودشون تو شرایط شما باشن شوهرشو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣