2777
2789
عنوان

نمیتونم از یادم ببرمش چکار کنم؟

511 بازدید | 14 پست

سلام،، من یه سال جدا شدم بعد دوازده سال زندگی، خیلی سختی کشیدم، اما هنوز نمیتونم فراموشش کنم، در حالی که الان دستم توی جیبمه، با دخترم که دوازده سالشه حال میکنم،، ولی هیچکی روی نمیتونم قبول کنم که باهاش باشم، هنوز انگار تن و بدنم بوی اونو میده،،، 

خوب تلاش کن برگرد 

و دوباره شروع کن 

بیاری خدا 

از سرزنش کسی هم نترس 

به خوشنودی خدا دلت خوش باشه

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونیم زیر یه سقف با هم زندگی کنیم،، ولی همدیگه رو دوست داریم

معذرت میخوام 

یعنی چی ؟

بقول یه فرد محترمی 

میگفت 

یعنی چی تفاهم نداریم

مگه شما آدم نیستید ؟

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
معذرت میخوام  یعنی چی ؟ بقول یه فرد محترمی  میگفت  یعنی چی تفاهم نداریم مگه شما ...

اخلاقامون بهم نمیخورد،،، البته من خیلی کوتاه میامدم ولی اونم خیلی غد و یه دنده بود

عزیزم اگه همسرتون هم مثل شماس و دوستتون داره برین یه مشاور و برگردین بهم. ولی اگه یه طرفس که هیچی سع ...

دوسه بار بهم گفته،،، برگرد مسی هنوز جاتو نگرفته،،، ولی خیلی با هم نمی ساختیم،،،، اما دلم طوفانیه،،، دلم براش میسوزه،،، دلم براش تنگه،،،، دلم برای شبامون تنگه،، 

اخلاقامون بهم نمیخورد،،، البته من خیلی کوتاه میامدم ولی اونم خیلی غد و یه دنده بود

خواهرم 

نصیحتی کنمت بشنو و بهانه نگیر 

هر آنچه ناصح مشفق بگویدت  بپذیر  

از آنچه گفتی متوجه شدم 

شما با قد بازی 

زندگی تون خراب کردید

بچه بازی و لوس بازی درآوردید 

و چه بگذره پشیمون تر میشید و افسوس می خورید 

چرا یکی گوشمونو نپیچوند 

باور کن 

اگه تلاش کنی برا برگشتن 

و متقاعدش کنی 

حتی از طریق بزرگتر ها 

خدا رو خوشنود کردی 

و افتخاری است برا خودت و زندگیت و الگویی برا دخترت 

والا دخترت هم بعد ها به سرنوشت خودت دچار میکنی

خواهرم  نصیحتی کنمت بشنو و بهانه نگیر  هر آنچه ناصح مشفق بگویدت  بپذیر   از آ ...

همه میگن برنگرد چون عذابت میده بازم،،،،، شوهرم اصلا دوست نداشت توی اجتماع باشم، از خرید و بازار منتفر بود،، همش دوست داشت کنج خونه کز کنه،،،،، برعکس من خیلی اجتماعیم، عاشق خرید و بازار،،، عاشق شب و روزای عید و توی خیابونا توی ازدحام مردم،،،،،، اما اون نه

همه میگن برنگرد چون عذابت میده بازم،،،،، شوهرم اصلا دوست نداشت توی اجتماع باشم، از خرید و بازار منتف ...

بچگی نکن 

اونا دشمنت هستن 

خودشونم بلد نیستن راه درست جلو پات بذارن تو زندگی خودشون موندن

که میگن برنگرد 

ببین خدا به چی راضیه 

والله دوست دارم بیام یه سیلی بهت بزنم 

بگم از حرف این و اون بیا بیرون 

خودت و دخترت رو بدبخت نکن  

هر کی رو دیدم طلاق گرفت 

بعد ازش پرسیدم 

دیدم پشیمونه 

همه میگن برنگرد چون عذابت میده بازم،،،،، شوهرم اصلا دوست نداشت توی اجتماع باشم، از خرید و بازار منتف ...

والا ما با این شرایط حدود ۱۸ ساله داریم زندگی میکنیم 😂خودمونا با هم وفق دادیم 

مهم دوست داشتنه

دوسه بار بهم گفته،،، برگرد مسی هنوز جاتو نگرفته،،، ولی خیلی با هم نمی ساختیم،،،، اما دلم طوفانیه،،، ...

عزیزم زندگی رو سخت نگیر .اگه بازم بهت گفت به شرط مشاور قبول کن شاید مشکلتون حل شد . انشالله هر چی صلاحته همون بشه❤