2777
2789
عنوان

نوزاد...لطفا بباین

626 بازدید | 43 پست

دخترم پنج ماهو و بیست روزشه..‌.4روزه اسهال داره روزی چهار پنج بار بیرون روی داره.تب هم همراش نیست فقط بیقراره.اول رنگ ادرارش سبز بود حالا زرد چسبناک و انگاری دون دون توشه.دیروز بردمش دکتر دارو بهش داد وشیرخشک اسهال که کل شهرو واسه شیرخشکه گشتیم و نبود.بنظرتون بهش پوره سیب زمینی بدم...لطفا کسی تجربه مشابه داره راهنمایی کنه..ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارو گیاهی بومادران (ما میگیم برنجاس) برای اسهال خیلی خوبه

نبات را بسوزون بعد  آب بریز روش برای دل‌پیچه اش خوبه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

عزيزم پسرمنم همین بود مال دندون شه نترس خوب میشه. قطره دایمتیکون و پدی لاکت بده بهش 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!