2777
2789

من این سه سالی که کرونا بود لباس عید نخریدم.اینقدر ذوق داشتم مانتو و روسری بخرم.کیف و کفش دارم.دیروز تا شب کلی جا رو گشتم واقعا هیچ چیز نپسندیدم جز یکی که خیلی کوتاه بود تازه قیمتش ۲۸۰۰ بود.من کم مانتو میخرم ولی خیلی شیک.همیشه عیدا خیلی خاص میپوشم.مانتو قبلیام از اینا خوشگلتر بودن فقط خیلی پوشیدمشون.تو دل باز و کوتاه هم نمیپوشم.هر چی گشتم یا شیک نبودن یا به درد سن مامانا میخورد.دیگه مجبورم قیدش رو بزنم همون قبلیا رو باز تکراری بپوشم چون یه هفته دیگه دارم میرم سفر.دیگه هم نمیرسم برم خرید.بخوامم برم نمیدونم کجا برم

یباررفتی میخوای مانتوموردعلاقتوپیداکنی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول خ شهدا رو تا اخرش رو رفتی؟ سمت انقلاب و بزرگمهر و نظر و اول خیابان کلیسا وانک رو هم یه سر بزن

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

خیلی گرونه 2800

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

اون شهری ک میری سفر بخر

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

اووووف من پارسال سه بار نظر رو بالا پایین کردم تا تونستم مانتو پیدا کنم. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

برو پاساژ آبی،میگن اجناسش خیلی شیک و ارزونه

من هر وقت عید میرفتم مسافرت،همونجا توی سفر خرید میکردم،چون تب و تاب خرید مردمم افتاده،اجناس رو ارزونتر میدن،چیزی هم که من میپسندیدم و نبود،شهر دیگه پیدا میکردم.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

از اول خ شهدا رو تا اخرش رو رفتی؟ سمت انقلاب و بزرگمهر و نظر و اول خیابان کلیسا وانک رو هم یه سر بزن

شهدا نرفتم راستش گفتم وقتی کوثر و انقلاب نپسندیدم اونجا بپسندم.بقیه رو رفتم یا شیک نبودن یا به درد مامانا و سن بالاها میخورد یا تو دل باز یا کوتاه بودن