2777
2789
عنوان

دارو دیونه میشم بچم دوماهه مریضه

558 بازدید | 43 پست

سلام من‌دوماهه زایمان کردم از ۳روز بعدش دختر بزرگم ک ۴سالشع سرماخورد‌دوتا دکتر بردمش تو یه هفته اما دوروز خوب بود دو روز بدتر تااینک یکماه پیش بردمش پیش متخصص عفونی داخلی و دارو اموکسی کلاو و داروها قوی داد خوبه خوب شد 

الان‌ دیشب تاحالا باز سرفه میکنه و الان دیدم باز تب کرده 

الان بیدار شد بره جیش کنه استفراغ مرد یههه عااالمه چرک بود فقط 

توروخدا بگید‌من باز چیکارکنم 

داروها متخصص عفونی تازه دوروزه تموم شده دوره ش رو گف کامل کنه کامل کرد 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

کاش شربت آزیترومایسین داده بود بهش .دوباره ببر دکتر حتما یهو دیدی گوش درد هم گرفت عفونت میزنه بعد از گلو به گوششون .یه شربت بروفن هم داشته باشی تو خونه این مواقع استرست کمتر میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش ویتامین بخر بهش بده...

استفاده زیاد از دارو های انتی بیوتیو فقط،باعث میشه سیستم ایمنی بدن ضعیف بشه....

به کف پاش،ابغوره بکش،خشک شد دوباره بکش ایشالا تبش قط میشه،تا صب ک دکتر در دسترس باشه....

برا این مورد و حاد شده نمیدونم

اما در کل توصیه میکنم ۱ دکتر متخصص طب،سنتی خوب مسدا کت پیش اون برین.ایت طب ندرت فقط،باعث مریضی بیشتر میشه داروهاش

آن کس که نداند و نداند که نداند ،،،،در جهل مرکب ابدالدهر بماند
پیش ی متخصص دیگه ببرید همیشه ب یک نفر بسنده نکنید

سه تا دمتر‌بردمش تواین دوماه اول بردمش کودکان فایده نکرد بعد یه هفته بردمش عمومی 

بعد دوهفته بعدش دیدم هی خوبه هی بده بردمش متخصص عقونی الان باز 

من الان برم کجا بگم این هرروز مریضه😫😫😫

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
براش ویتامین بخر بهش بده استفاده زیاد از دارو های انتی بیوتیو فقط،باعث نیشه سبستن ایمنی بدت ضعیف بش ...

ممنونم پاهاشو با ابغوره بشورم؟

سه تا دمتر‌بردمش تواین دوماه اول بردمش کودکان فایده نکرد بعد یه هفته بردمش عمومی  بعد دوهفته ب ...

عزیزم دقیقا منو خواهرمم دو ماه درگیر سرماخوردگی بچمون بودیم هی خوب میشدن ده روز بعد باز مریض میشدن و ما کلا تو مطبا بودیم

انشالله اون چرکه که از گلوش اومده همه درداشو میشوره میبره این نشونه خوبیه

خداکنه دعا کنید برام خودمم گفتم ان شا الله بااین استفراغ خوب میشه‌

الان یکم استابهش بدم ؟

سه تا دمتر‌بردمش تواین دوماه اول بردمش کودکان فایده نکرد بعد یه هفته بردمش عمومی  بعد دوهفته ب ...

تمرکز کن رو تقویت سیستم ایمنی...

هر نوع قند و شکر و بهش نده،باعث گسترش عفونت میشه

آن کس که نداند و نداند که نداند ،،،،در جهل مرکب ابدالدهر بماند
عزیزم الرژی داره بچت،حتماااا یه دکتر برای الرژی پیدا کن و ببرش.دخترمنم همین بود همش سرفه های خلط دار ...

متخصص ریه منظورتونه؟

تمرکز کن رو تقویت سیستم ایمنی... هر نوع قند و شکر و بهش نده،باعث گسترش عفونت میشه

طفلی بعد دوماه دیروز یکم‌شیرینی خورد