2777
2789
عنوان

ای وی اف

245 بازدید | 34 پست

سلام اینجا کسی هست با ای وی اف باردار شده باشه؟

من تازه میخوام انجام بدم اما خیلی مضطربم که یه وقت نشه ..

۲ ساله منتظر بچه ام.. تا قرص هورمونی نخورم پریود نمیشم تنبلی تخمدان شدید دارم😪

چرا اصلاح سبک نمیکنی؟ برو باشگاه وزن کم کن بدون درد سر بچه دار میشی ب امید خدا😢

انجام دادم فایده نداره. دیگه حتی با آمپول پروژسترون هم پریود نمیشم .. به سختی باز میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بگردم ایشالا خیلیییییی زود دامنت سبز بشه عزیزم 

والا خواهر همین امشب کلی گریه کردم..که چرا منم نباید مثل آدمیزاد پریود بشم یا مثل آدمیزاد باردار بشم؟ آخه این چه وضعشه 🤣

والا خواهر همین امشب کلی گریه کردم..که چرا منم نباید مثل آدمیزاد پریود بشم یا مثل آدمیزاد باردار بشم ...

گریه نکن امیدت ب خدا باشه، بخدا وقتش بشه بهت میده اینو بهت قول میدم، همه چی راه داره، عزیزم چند کیلویی؟ 

من قدم ۱۷۰ هست.وزنم ۹۲ بود الان شدم ۸۴ . بازم پریود نمیشم ....ولی دیگه خسته شدم میدونی😑

خیلی خوب وزن کم کردی ک، بازم اگه بتونی کم کنی راحت باردار میشی، منم مشکل شمارو داشتم ولی تا فهمیدم سریع رفتم باشگاه وزن کم کردم و خداروشکر مشکلم حل شد

من قدم ۱۷۰ هست.وزنم ۹۲ بود الان شدم ۸۴ . بازم پریود نمیشم ....ولی دیگه خسته شدم میدونی😑

منم قدم ۱۶۷ وزنم ۹۸ اخرین بار خیلی دوست دارم وزنم بیارم پایین میشه بگی چیکار کردی 

من همسرم مشکل دارم ۲ سال پیش ۷۵ ‌کیلو بودم انقدر حرص وارد شو بهم خوردن عصبی کردم الان ۹۸ هستم و باید اسپرم اهدایی بگیریم اما باید قبلش وزن کم کنم