2777
2789
عنوان

چکارکنیم که سرباز امام زمان (عج) و یاورش باشیم ؟ 🌿🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 26 پست
مگه امام زمان وقتی ظلم زیاد شه ظهور نمیکنه؟

چرا ، این روایت درسته 

ولی میدونستی کسانی که عناد دارند و میخوان اسلام را تحریف کنن ، مثلا مثل یهودی ها ، میگن ما ظلم و قتل و جنایت می‌کنیم تا امام زمان ظهور کنه 😲

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش من موندم چرا میگن امام زمان خب بگین حضرت مهدی یا امام مهدی یا امام محمد اسم اصلیش امام زمان یعن ...

یعنی اینکه امام زمان ما ، منظور از زمان ، زمان فعل و حال است 

یعنی امامی که در زمان ما امامت داره

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین
بعدش من موندم چرا میگن امام زمان خب بگین حضرت مهدی یا امام مهدی یا امام محمد اسم اصلیش امام زمان یعن ...

واقعا اسم مهدی هم خیلی قشنگه

امام زمان 

یعنی امامی که در زمان ما زنده هستند 

ما بقیه امام ها در قید حیات نیستند 

مثلا در زمان امام رضا ،امام زمان مردم امام رضا بودند

اللهم عجل لولیک الفرج
یعنی اینکه امام زمان ما ، منظور از زمان ، زمان فعل و حال است  یعنی امامی که در زمان ما امام ...

به نظرم اسم خودشو بگن جالب تر 

این دنیا آنقدر سر و راز مگو داره اصلا نمیدونیم چی به چیه فقط میدونیم یه امام زمانی هست دیگه داره چی کار میکنه چجوریه و اینا خدا میدونه هر کی اگه کار خودشو بکنه و حق و ناحق نکنه امام مهدی هم خودش میاد 

عناد یعنی چی  تحریف یعنی چی من معنیشو بلد نیستم

ببین عزیزم ، یعنی میخوان روایات را به شکل دیگه ای به مردم بیان کنند و مردم را به شک و شبحه بیاندازن 

مثل د اعش ،، باپرچم لااله الا الله. سر مردم را میبرند و به زنان و دختران تجاوز می‌کنند و در آخر میگن : مردم باید خون و خونریزی راه بیاندازید تا امام زمان ظهور کنه 

چون روایت داریم در زمان ظهور امام زمان ظلم زیاد میشه

به نظرم اسم خودشو بگن جالب تر  این دنیا آنقدر سر و راز مگو داره اصلا نمیدونیم چی به چیه فقط می ...

دقیقا درست گفتی 

هرکی باید از خودش شروع کنه 

ما ایرانی ها خیلی به هم گیر میدیم درسته؟

.ميوه درخت توكل، قطع اميد از مردم است 

.ميوه ترس از خداوند، نترسيدن از مردم است 

.ميوه يقين، اخلاص در كارهاست 

.ميوه اختلاف با مردم، گرفتاري فراوان، بدبختيهاي گوناگون و در پي آن داخل شدن به دوزخ است  .ميوه گذشت و نيكي به مردم، عزت و بزرگواري در ميان مردم، عزيز شـدن نـزد خداي تعالي و وارد بهشت شدن است 

.ميوه خودبيني، تكبر و لجبازي، خواري در دو دنيـا، شكسـت در تمـام كارهـا و ذليل شدن است .  .ميوه محبت و خوشاخلاقي با مردم، دوست فراوان داشتن، عزت زياد و عاقبـت به خير شدن است

اللهم عجل لولیک الفرج