2777
2789
عنوان

لاغری سریع

1227 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من تو مدت ۷۵ روز با کالری شماری و فیتنس ۱۰ کیلووزن  کم کردم بنظرتون زیاد نبود؟؟ نمیخوام سریع کم کنم  تجربه بهم ثابت کرده وزنی که به سرعت کم بشه به همین سرعتم برمیگرده و درضمن  نمیخوام بدنمم اسیب ببینه ولی خوب اصلا سخت نبود برام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته اییه کیلو خوبه بیشترش آسیب میزنه و وزن برمیگرده

یعنی زیادبود؟ ولی منم حدودا همین هفته ای یه کیلو بودم درسته ؟فقط هفته اول سختم بود بعدش انگار معدم کوچیک شد تازه پنج شنبه ها هم که شب نشینی داریم وعده ازاد بودم

سلام میشه بیشتر توضیح بدی به منم کمک کنی بشدت نیاز دارم

اول برنامه زیره رو دانلودکن  مشخصاتتو وارد کن برات کالری مورد نیازتو میزنه  تو ۲۰۰ تا ازش کم کن مثلا من برام‌کالریمو زده بود ۱۴۰۰ من ۱۲۰۰ درنظر گرفتم ۲هفته اول همون ۱۲۰۰ میخوردم‌ولی هفته های بعد معدم‌جمع شد و‌ کمتر احساس گرسنگی میکردم‌ وکمتر میخوردم هرروزم‌ یه ساعت فیتنس کار میکنم و اینکه کالری شماری اون‌حالت رژیم که ادمو افسرده میکنه نداره تو هرچی دلت میخواد میتونی بخوری ولی اندازه کالری مشخص شدت ولی من هدفم‌روی سالم خوری بود کامل تو این مدت شیرینجات و قند رو حذف کردم و روغنم  خیلی محدود کردم  و سرخ کردنیا با سرخ کن بدون روغن سرخ میکنم 

خانم محترم چون تاپیک قبلی قفل بود اینجا براتون پیام گذاشتم. الهی به حق این ماه از زندگیتون خیر نبینین که با شایعات در مورد قیمت دلار و طلا، اقتصاد رو به هم میریزین. فقط بدونین آه میلیون ها نفر پشت سر زندگیتونه. خدا خودش جواب این کاراتونو بده.

من خودم از اونجایی که کلا لاغرم و فقط شکم پهلو دارم نمیتونستم درست رژیم بگیرم 

رژیم میگرفتم کل هیکلم لاغری میشد 

تا اینکه بهم گفتن باید به صورت موضعی لاغری کنم 

یعنی از دستگاه های لاغری استفاده کنم 

انقدر سرچ کردم فهمیدم بهترین دستگاه لاغری اوندا ست

تو مطب خانم دکتر مدعی نما هم این دستگاه هست 

هیچی دیگه رفتم و سه جلسه انجام دادم الان کلی شکمم رفته تو.

خانم محترم چون تاپیک قبلی قفل بود اینجا براتون پیام گذاشتم. الهی به حق این ماه از زندگیتون خیر نبینی ...

تاپیکات دیدم گویا ازنظرروحی هم تو وضعیت مناسبی نیستی🥺 حتما روانپزشک برو جای اومدن تو تاپیک من