2777
2789

سلام 

میخواستم در مورد قانون جدید مدارس بدونم که گفتن تا سی مهر برای پیش دبستانی ثبت نام میکنن یه همچین چیزی 

یعنی دختر من مهر ۱۴۰۲  باید بره پیش‌دبستانی ؟ آخه قبلا تا سی شهریور می‌گرفتن یعنی طبق قانون قدیم دخترم باید مهر ۱۴۰۳ می‌رفت الان اینطور میگن واقعا صحت داره؟ 

خدایا شکرت ♡♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دخترت اگه مهر ک مدرسه ها باز میشه جز شش سالش باشه باید بره.

الان دختر من متولد خرداد ۹۶هست مهر باید بره پیش دبستانی.البته چون نیمه اول بود میگفتن امسال بره ولی من نزاشتم چون ۵سالش بود اذیت میشد

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚
برای کلاس اول رو که مطمئنم درسته چون سال پیش بچه دوستمون ثبت نام کردن پیش بعد یهو رفت اول🤣

اره انگار اینطوری شده 

اصلا دلم نمیاد دخترم رو زود بفرستم مدرسه ،خوشحال بودم مهر ماهیه بین همکلاسی هاش بزرگترینشون میشه ولی با این قانون برعکس شد 

خدایا شکرت ♡♡
عزیزم دخترت اگه مهر ک مدرسه ها باز میشه جز شش سالش باشه باید بره. الان دختر من متولد خرداد ۹۶هست مه ...

خرداد نود و شش که دیگه امسال یعنی ۱۴۰۱ باید میفرستادین

یعنی سال بعد یعنی ۰۲ میخواهین یکسره کلاس‌ اول بفرستین ؟

خدایا شکرت ♡♡
خرداد نود و شش که دیگه امسال یعنی ۱۴۰۱ باید میفرستادین یعنی سال بعد یعنی ۰۲ میخواهین یکسره کلاس‌ او ...

اخه دختر من ۵سالش بود برای چی بچمو یکسال زودتر درگیر درس کنم.رفتم پرسیدم گفت چون بچه های امروز هوش بالایی دارن ۱سال زوتر شروع میکنن ولی شما میتونی بزاری سال بعد بیاری که ۶سالش شد.این مهر ماه جدید ک بیاد دخترم میشه ۶سال و میره پیش دبستانی تازه.شما انقد سخت نگیر بچتون کوچیکه هنوز.

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚
از وقتی بوده که بوده ۷سالگی کلاس اول شروع میشه ۶سالگی پیش دبستانی خدا بگم چیکارت نکنه منم اخرشبی ا ...

این قانون جدید رو اعصاب منه که تا سی مهر نمی‌دونم ثبت نام میکنن 

خدایا شکرت ♡♡
   این قانون جدید رو اعصاب منه که تا سی مهر نمی‌دونم ثبت نام میکنن

فردا شمارع یه پیش دبستانی بگیر صبح زنگ بزن بپرس

منم فردا میپرسم.اخه یادمه بهشون گفتم دخترم ۵سالشه براش زوده بزار سال بعد اشکال نداره پیش دبستانی گفتن نه اشکالی نداره

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚