2777
2789

سلام دوستان ما پنج نفریم بچه کوچیک دارم و دیسک کمر گاهی واقعا سرپا وایسادن و ظرف شستن برام عذاب و وقت گیره و واقعا تو فشارم

دلم ماشین ظرفشویی ۱۴ نفره میخواد 

یه بارم تاپیک زدم راهنمایی خواستم همه گفتن بزرگ بگیر منم قانع شدم بزرگ بگیرم

حالا مشکل اینه که ماشین ظرفشویی ۱۲ یا ۱۴ نفره خیلی گرونه و فعلا امکان خریدش رو به هیچ عنوان ندارم

تو دیوار گشتم هشت نفره حدود ۶ تومن پیدا کردم

حالا با توجه به تعداد اعضای خانواده و کوچک بودن ماشین و مصرف قرص و برق به نظرتون اگر ۸ نفره بخرم پشیمون میشم؟؟؟؟به کارم نمیاد؟ظرفی توش جا میشه ؟؟چندجا خوندم نسبت به زمان روشن بودن و...ارزش نداره روشن کنی چیزی توش جا ننیشه خودت بشوری سنگین تری....

لطفا خواهرانه راهنماییم کنید😢

از این مدل رو پنج تومن هم دیدم کسی داره راضی هستید؟؟؟

اينا يجورين خوب نيستن نخر

هزينه كني بزرگ و خوبشو بگيري بهتره تا اينكه پشيمون بشي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دیسک کمر داری رومیزی بخری بهتره‌ 

قشنگ بذاریش روی کابینت که خم نشی 

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

کلا ۸ نفره؟یا این مدل؟

٨ نفره كوچيكه و شمام تعدادتون زياده ولي بازم شايد بشه مديريت كرد

ولي اين مدل اصلا شناخته شدم هم نيست و مشخصه قديميه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین مثلا اینم هست مارک مایدیا ۸ تومن

اين بد نيست

من تازه خریدم. چند روز پیش. پاکشوما. ۱۰ تومن اولش دادم بقیه ش هم ماهی ۳ تومن

مبارکت باشه عزیزم ان شاءالله به سلامتی و دل خوش استفاده کنی💗

یا خدا ماهی ۳؟؟؟

مگه چنده چند ماه باید قسط بدی؟؟؟