2777
2789
عنوان

رنگ مو و

152 بازدید | 10 پست

موهام رنگ داره دوست دارم رنگ مشکی رنگ بزنم یکدست بشه تقریبا 2سانت که از ریشه بیرون اومده سیاه هست بعد یه موقع بخوام رنگ دیگه بزنم رو رنگ سیاه دیگه رنگ نمیگره؟

من رنگ کارم عزیزم  مشکی به هیج عنوان نذار

هم نمیتونی بعد موی دلخواهتو بذاری یا اگه بشه هم خیلی سخته

هم موهات پودر میشه

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
من رنگ کارم عزیزم  مشکی به هیج عنوان نذار هم نمیتونی بعد موی دلخواهتو بذاری یا اگه بشه هم خیلی ...

سلام یه سوال داشتم ازتون بانو رنگ موی دودی یا کنفی رو نمیشه بدون دکلره رو مو گذاشت؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رنگ کارم عزیزم  مشکی به هیج عنوان نذار هم نمیتونی بعد موی دلخواهتو بذاری یا اگه بشه هم خیلی ...

چیکارشون کنم 😭

موی خودم مشکیه چند مدت قبل موهام رنگ کردم الان 2تا3سانت رشد کرده دوست دارم رنگ مو بره همش مشکی بشه 

اما از این میترسم رنگ مشکی کنم دیگه همین شما میگن نتونم دیگه رنگ کنم اگه یه موقع خواستم 

هیچ راهی نداره 😣 ببخشید اینقدر سوال میپرسم

خواهش میکنم عزیزم این چ حرفیه

میتونی الان مشکی کنی ولی بعدا نمیتونی رنگای روشن مثل یخی و کرمی و این چیزا بزاری

در حد کاراملی  گردویی نسکافه ای و این طیف ها میتونی بزاری

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
سلام یه سوال داشتم ازتون بانو رنگ موی دودی یا کنفی رو نمیشه بدون دکلره رو مو گذاشت؟ 

سلام گلم نه نمیشه بدون دکلره به این رنگهای دلخواهتون برسید

هر رنگی رو بدون دکلره بزارید نهایتش یه تناژ نارنجی  و قرمز به موهاتون میده