2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه لطفا کمکم کنید

57 بازدید | 11 پست

از پریروز صبح لای باسن پسر شش ماهم دقیقا بالاتر از مقعد تاول زده بود و من نمیدونستم دستمال مرطوب کشیدم پوستش رفت خیلی قرمز شدچ دیروز کلا زینک اکساید آردن ی مقدار هم جنتامایسین زدم تاثیری نداشت دیشب کلوتریمازول یک درصد زدم باز صبح دیدم اینورتر هم تاول زده دیگه فقط آردن زدم امشب دیدم ی تاول دیگه زده

پوست اون ناحیه هم ضخیم شده

چیکار کنم

چ پمادی خوبه

خیلی غمگینم 

پنج شنبه واکسن شش ماهگی داره ینی پسفردا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واس خودت چرا تجویز میکنی برای بچه شیش ماهه😒 ببرش دکتر هر پمادیو ک نمیش برای پوست بچه استفاده ...

همسرم هی تاخیر میکنه امروز سر همین بحث مون شد تنهایی سختمه هوا سرد بچه داغون

همسرم هی تاخیر میکنه امروز سر همین بحث مون شد تنهایی سختمه هوا سرد بچه داغون

خانه ت کجاست مگه؟

تلان ک هوا بهاری

یکم بپوشون حداقل ببر بهداشت

گناه داره بچه خیلی کوچیکه

خوددرمانی تا ۳ سالگی ممنوع

خانه ت کجاست مگه؟ تلان ک هوا بهاری یکم بپوشون حداقل ببر بهداشت گناه داره بچه خیلی کوچیکه خ ...

تهرانم ولی واس نوزاد سرده 

ازونطرف همسرم میگه باشه ولی هی لفتش میده کاش تنهایی میبردمش

تهرانم ولی واس نوزاد سرده  ازونطرف همسرم میگه باشه ولی هی لفتش میده کاش تنهایی میبردمش

فدات تهران بهاری بهاری

تنهایی وردار ببرش گناه داره

بخدا میدی تاول دلم برا بی زبانی و دردش کباب میشه

خودت وردار ببر شوهرت اومد اومد نیومد تنهابرو قربانت برم 

فدات تهران بهاری بهاری تنهایی وردار ببرش گناه داره بخدا میدی تاول دلم برا بی زبانی و دردش کباب میش ...

عزیز دلی اره فردا حتما میبرم انقد مظلومه طفلی بازم میخنده و بازی میخواد دلش دعا کن خوب بشه تا فردا ممنونم