2777
2789
عنوان

به هم خوردگی سیکل

60 بازدید | 6 پست

سلام سیکل های من اصلا منظم نیستن و تو یک ماه دوبار میشم و اینم بگم که مجردم  و تنبلی تخمدان و کیست دارم ولی این الان یک ماه و۱۵ روزه هنوز نشدم بنظرتون لازمه برم دکتر یا بیخیال باشم؟

ببین دکتر برو حتما بگو ازمایش خون جنرال هم برات بنویسه بعضی وقتا میتونه از کمبود ویتامین هم باشه

آزمانش هورمونی دادم مشکلی از نظر هورمونی نداشتن این آزمایش فرق داره با آزمایش هورمونی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمانش هورمونی دادم مشکلی از نظر هورمونی نداشتن این آزمایش فرق داره با آزمایش هورمونی؟

ببین ازمایش خونه همون که سالیانه هست واسه چکاپ از نظر کمبود ویتامین و کم خونی و تیروئید بررسی میکنن

من خودم کیست نداشتم اما زود به زود پریود میشدم دو هفته ای شده بود بعد دکتر بهم مولتی ویتامین و چندتا ویتامین دیگه داد درست شد الان همون ۲۸ روزه میشه ممکنه واسه شماهم چنین چیزی باشه البته اول پیش دکتر خودت برو بگو ازمایش هم میخوای بدی ببینه چی کم و زیاد داری