2777
2789
عنوان

خیلی خیلی لاغرم

2634 بازدید | 23 پست

بچه ها من قدم ۱۶۸ وزنم ۴۸. ازخودم بدم میاد. ۳ساله ازدواج کردم فک کردم چاق میشم بعد ازدواج اما دریغ از۱کیلو

😓😓 دکترتغذیه هم فایده نداشت. رسما دارم میشکنم ازوسط. همه مهره هام بیرون زده. نخندین😢توروخدابگید چ قرص یا دارویی خوبه سریع چاقم کنه. میدونم همش عوارضه ولی ازاین وضعیت خسته شدم با خوردنم چاقنمیشم. میخام حداقل موقتی هم ک شده چاقبشم ببینم چجوریه اعتمادبنفسم بالامیره یان😓لطفا کسایی ک چاقن نیان بگن چاقی براچته😒تو لاغری براچته؟😁😁 مرسی اگر کسی تجربه ای داره بهم بگه ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فهمیدی بهم بگو یه دختر دارم با شرایط شما خودشم ناراحته از این قضیه

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️

دقیقااااا هم قد و وزن منی...ولی من با بدنسازی یکم خودمو برجسته کردم ..خیلی تلاش کردم چاق شم نشد بیخیال شدم الان همین هیکلمو دوست دارم

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

قرص ویتامین ول وومن خوردم۱۸ کیلوچاق شدم الان میخوام لاغرشم‌نمیتونم😑

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
از مزاجته گلم بدنت گرم و‌خشکه برو طب سنتی مشکلتو حل میکنه

علائمش چیه

من خیلی گرمم میشه 

لاغرم سخت چاق میشم

جوش زدم 

موهام چرب میشه تند تند 

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......