2777
2789
چه عالی وسوسه شدم  الان چند تا مدل گفتن دوستان ، نمیدونم کدوم بهتره ، مصرف برق مال شما زی ...

ن اصلا وای اسی حتما بخر مخصوصا استیک گوشت فوق العاده میکنه خیلی عالیه 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوس دارم بگیرم ، دیگه واقعا روغن ها خیلی بد شدن ، ما که هر وقت سرخ کردنی داریم سرفمون میگیره&nbs ...

دقیقا روغنها خوب نیستن، همکارم تفال گرفته بود ولی اگه واقعا خوب باشه خیلی دستگاه ارزنده ایه غذاهای سرخ کردنی خوشگلترن وطرفدار بیشتر دارن

بتونیم درست کنیم ولی بدون روغن این عالیه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
دقیقا روغنها خوب نیستن، همکارم تفال گرفته بود ولی اگه واقعا خوب باشه خیلی دستگاه ارزنده ایه غذاهای س ...

دقیقا بخدا هزینه روغن از هزینه دستگاه بیشتره ، کلی ضرر هم داره . دلم میخواد هرچی زودتر بگیرم 😅 

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱

سلام بچه ها 

پیشنهاد می کنم یه سر به اینستای نظری بزنید هم کلی ویدیوهای جذاب آموزشی داره هم می تونید هر مدل سرخ کن که دوست دارید بخرید و اینکه راهنماییتونم می کنن. (فقط قبلش قند شکنتونو روشن کنید)

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.

سلام عزیزم بله کارایی داره فقط مهمه که کار کردن باهاشو یاد بگیری. 

فروشگاه نظری استور کلی ویدیو آموزشی داره که می تونی یاد بگیری چجوری داخلشون غذاهای خوشمزه درست کنی.

اگه قصد داری جنس با کیفیت و گرون بخری پیشنهاد می کنم سرخ کن کیول آلمان رو بخر چونکه: 1- کفش سرامیکه (مابقی تفلونن) 2-دوتا فن کانوکشن داره 3- گریلش هالوژنیه 

اگرم دنبال جنس مقرون به صرفه و با کیفیت هستی پیشنهاد میکنم سرخ کن گاسونیک رو بخری.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.