2777
2789
عنوان

بنظرتون ازم خوشش میاد؟

421 بازدید | 9 پست

تابستون که با دخترخالمو خالم رفتیم کافه ی پسره اومد داخل کافه من به خالم گفتم خاله ببین من از این تیپ پسرا خوشم میاد، بعدش خندیدیم و شروع کردیم به خوردن نوشیدنیمون، بعدش متوجه شدیم صاحب کافه اس انگار، هی هم نگام میکرد خیلی زیاد جوری که دخترخالم میخواست بره شماره منو بده که نذاشتم منم یکم الکی مغرورم چسی میام حالا بدتر از یکی خوشمم بیاد اخم میکنم، تحویل نگرفتم رفتم بیرون تا چند متر بیرون کافه پشت سرمون خارج شد نگاهشم بمن بود اما برگشت، دو هفته بعد با دوستم رفتیم اونجا چون رو اسکله هس وقتی میری دریا اونجا بهترین مکانه، بعدش که من وارد شدم پاشد رفت بیرون کلا و تا ما بیایم بیرون نیومد تو کافه😑یعنی قشنگ قهوه ایم کرد گفتم پس هیچی این اصلا از من خوشش نیومذه، سری بعدش که با اون یکی دوستم رفتیم حدودا دو ماه بعدش یا یک ماه، ی غذایی میخواستیم که موادش تموم شده بود و یچیز دیگه سفارش دادیم با نوشابه بعد که من داشتم حساب میکردم این سر رسید تازه از بیرون و داییش گفت بیا این مسئول خرید ماست مثلا دیر کردی خانما اونی که میخواستن رو نشد سفارش بدن اونم عذر خواهی کرد با کلی ارتباط چشمی و فلان و خودش خریدارو فوری داد به دوستش اومد پشت صندوق کارتمو گرفت گفت پول نوشیدنی رو نمیگیرم ازتون، منم گفتم مرسی و زدم بیرون🤦🏻‍♀️

اقا مسخره ام نکنید من روش کراش دارم اما فکرنکنم اون داشته باشه بازم گفتم بپرسم ببینم شما چی نظر میدید، جوری که دفعات بعدش برخورد کرد باعث شد فکرکنم نکنه اصلا اون دفعه اول داشت دختر خالمو نگاه میکرد نه منو ولی دختر خالم کلا پشتش بهش بود برای همین خیلی بعیده بعدشم حب کور نیستم که تو چشمم نگاه میکرد حتی خالمو دخترخالمم فهمی ه بودن

ببخشید طولانییییی شد، نظر شما چیه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توخودت نفهمیدی دوستت داره اونوقت ماچطوری بفهمیم؟! 

راستی مرداازخداشونه یکی روشون کراش باشه یا بهشون پیشنهادبدن فکرهم نکنی  میان می‌گیرنت ها فقط  واسه اینکه بااین مدل دختراکه عاشقشونه راحت میتونن به اهداف کثیفشون برسن وقشنگ ازشون سواستفاده کنن

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

خدایا این همه خوندم چرا 🤣

بیشتر از این که اون پسره کاری کنه 

تو تصویر سازی کردی. و تفکراتت کم مونده فقط یه مسافرت خارجه هم بری

بیخیال نگاه پسرا  

ببین چه رفتاری نشون میده که ثابت کنه خودش رو و ........ تاپیکام رو بخون توضیح طولانی نمیدم

فقط این که میگی در مقابل یه پسر خودت رو میگیری و مغرور میشی  دقیقا کار درست رو میکنی اسمش رو نزار چسی

اگر واقعا ازت یکی خوشش بیاد کاری نداره چقدر مغروری تا یه دستت نیاره بیخیال  نمیشه 

اونی که بیخیال میشه واسه خوش گذرونی بود و حوصله ندارم زیاد تایم بزاره

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
خدایا این همه خوندم چرا 🤣 بیشتر از این که اون پسره کاری کنه  تو تصویر سازی کردی. و تفکراتت ک ...

بابا جدی گرفتیا من گفتم خوش اومدن نه عاشق شدن بعدشم این موضوع برای چندماه پیشه همینجوری یهو به ذهنم رسید اینجا بپرسم ببینم نظر بقیه چیه گفتم که خودمم اعتقادم اینه همچین چیزی نبوده 

بابا جدی گرفتیا من گفتم خوش اومدن نه عاشق شدن بعدشم این موضوع برای چندماه پیشه همینجوری یهو به ذهنم ...

مگه بیکاری ذهنت رو درگیر می‌کنی 🤣

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
نه اتفاقا دو روز دیگه کنکور دارم😂موقع درس خوندن ادم خوشش میاد ذهنشو درگیر کنه

ادم مریضه مگه ذهنش رو اینجوری درگیر کنه وسط درس 

بعد بیاد تاپیک بزنه 

بعد بشینه بحث کنه 

بعد تو کنکور هم جواب های شگفت انگیزی میدی 🤣🤣

با همین فرمون بری جلو 

جواب کنکور رو همین جا تاپیک می‌کنی برای هم دردی 🤣