2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم؟

66 بازدید | 3 پست

هنوز پنج شش روز مونده به موعدم..دیشب سینه ام درد میکرد صبح خیلیی زود هم بخاطر تکرر ادرار پاشدم  ولی الان دیگه هیچ علایمی ندارم...فردا میرم دکتر..بنظرتون با آزمایش خون مشخص میشه که باردارم یا عفونت ادراری گرفتم چون سابقه ی عفونت ادراری رو دارم

سلام عزیزم منم همین علائم و دارم، دو روزم از موعد میگذره، بی بی هم هاله انداخته، اما همش فکر می کنم بخاطر قرص دوفاستون هست که پریودم عقب افتاده

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم، همچنین

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭