2777
2789
عنوان

مینی سریال خوب چی میشناسین 🧐⭐

5600 بازدید | 23 پست

سلام 

نیاز دارم به یک سریال خوب 

لطفا معرفی کنید   

فیلم خوب هم اگه میشناسین بگین 

فقط ایرانی ،ترکی ،کره ای نباشه 

ممنون پیشاپیش 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه ژانری؟

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

The innocent 

۸قسمته فوق العاده مهیج و جنجالی

فقط خانوادگی نیس

اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است🤍دنیا برای از تو نوشتن مرا کم است🤍اکسیر من نه اینکه مرا شعر تازه نیست🤍من از تو می‌نویسم و این کیمیا کم است🤍🕊️😔🖤 پیروزجان فراموش نمی‌کنیم که در اوج روزهای تلخ و سخت،امید و شادی را برای ما به ارمغان آوردی...آرام بخواب پسر ایران😔🖤 آدما چیزی رو از تو باور میکنن که خودت در مورد خودت باور کردی پس تا میتونی خودتو قبول داشته باش و باورش کن💪🏻
چه ژانری؟

فرقی نداره 

تخیلی و عاشقانه نباشه بهتره. ولی بود هم مهم نیس

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
میخواستم کره ای بگم حالا دیگه نمیگم😂😂😐

اگه خوبه بگو 😶😆