2777
2789
عنوان

شوهرم با گوشی تو دنیای خودشه

446 بازدید | 30 پست

همیشه به من میگه از تو متنفرم. من هم همینطور‌. همیشه تو گوشی هست. دوتا بچه داریم. بعضی وقت ها می گم اون که دوست نداره با من حرف بزنه من چرا با اون حرف می زنم و قاطی می شم. ولی باز آدم بشو نیستم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا متنفر😒

تو تایپیک های قبلم هست. اون می خواست کارکنم. بعد طلاق بگیره بره دنبال آرزوهاش. همه چیز برعکس شد. الان دوتا بچه داره. خودش هم مریض شد. دیگه هم مثل قبل نشد

شوهر منم اینجوریه میرسه خونه یا تو گوشی یل خوای اصلا یه کلمه هم حرف نمی‌زنیم باهم  هی میخوام م ...

من دوتا بچه دارم. صبح ها میرم سرکار بعد از ظهر ها هم کار می کنم. سخت هست. اون اصلا براش مهم نیست. من فقط نی نی سایت را دارم. چشم ها از بس تو کامپیوتر تایپ زدم ضعیف شده. خوشش نمیتد گوشی دست من باشه. امروز به من گفت. الهی کور بشی  

والا میبینی موقع رانندگی سر مردم آنقدر تو گوشیه دارن میکوبن اینور اونور . این هیچی . ولی متنفر بگو چ ...

گفتم که می خواست کار کنم یه پول و خونه ای داشته بتشه. طلاقم هم بده. دو تا بچه دارم . تا وقتی سالم بود حتی با بچه اولم می خواست طلاقم را بده. 

ربطي ب سن نداره زنداداش من ٣سال بزرگتره اوكين باهم

خوشبخت بشند. من اوایل دوستش داشتم به مرور مخصوصا بعد از زایمان اول ازش متنفر شدم خودش و مادرش سه روز به زن تازه زائو نه آب دادند نه نون. بچه ام زردی داشت. یک روز حلیم نون بربری خوردمد خواهرش هم بود. به نن ندادند روز سوم بود با بخیه هام رفتم سر ینک یک لقمه نون تو سبنک انداخته بودند. خورم. باورت میشه کارمند هستم.