2777
2789
عنوان

قرعه کشی ماشین

161 بازدید | 17 پست

بچه ها این قرعه کشی ماشین های خارجی جریانش چیه ؟

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 

کسی میدونه بهم توضییح بده خواهش

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 

کسی خبر نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جریانش اینه کلی کار میکنی که حساب وکالتی شه و... بعدش مبلغ کلانی پول میزنی . پولت بلوکه میشه و... ث ...

میدونی چند تا ماشین هست ؟

حساب وکالتی باید باز کنی ۵۰۰میلیون بریزی توش بعد قرعه کشی میکنن ولی ماشین های داخلی بدون قرعه کشیه

میدونی چه ماشیهایی خارجی هستن 

حساب وکالتی باید باز کنی ۵۰۰میلیون بریزی توش بعد قرعه کشی میکنن ولی ماشین های داخلی بدون قرعه کشیه

طرح مادران چجوریه  الان دیگه بدون قرعه کشی برنده میشیم یانه شما خبر دارین چندم سایت  باز میشه

وزنی که تو بارداری شدم ۸۵ کیلو وزنی که بعد از یک سال شدم ۶۰ کیلو تمام خدایا مرسی بدون هیچ رژیمی 
بزن نت 

برای پدرم میخوام ، سر در نمیارییم چطوریع ، به نظرتون خوبه 

طرح مادران چجوریه  الان دیگه بدون قرعه کشی برنده میشیم یانه شما خبر دارین چندم سایت  باز م ...

گفته بودن ۴شنبه سایت باز میشه ولی چند روز عقب انداختن هنوز موعد دقیقش مشخص نشده ولی شما هرروز از فردا صبح اخبار تلویزیون رو نگاه کنید اونجا اعلام میشه 

واقعا ؟

ینی برای ماشینای داخلی باید چیکار کنیم بعد از اینکه حساب وکالتی شد و پول ریختیم خودشون بدون قرعه کشی میدن؟

میشه توصیح بدی شرایطشو🙏🙏🙏

و اگ اسم اون ماشینای داخلی میدونی میگین🙏🙂😘

از 
گفته بودن ۴شنبه سایت باز میشه ولی چند روز عقب انداختن هنوز موعد دقیقش مشخص نشده ولی شما هرروز از فرد ...

مرسی

وزنی که تو بارداری شدم ۸۵ کیلو وزنی که بعد از یک سال شدم ۶۰ کیلو تمام خدایا مرسی بدون هیچ رژیمی