2777
2789
عنوان

من اگ روزشیرندم ب پسرم شبا

178 بازدید | 10 پست

من اگ روزاشیرندم ب پسرم شبابدم شیرم خراب نمیشه خواهرم میگه تاشب شیرت خراب میشه درسته؟؟؟

وروزاچن دفعه شیرخشک بدم ب پسرم 

بخاطره ک حامله ام شیرم کم شده میخام روزاشیرخشک بدم شبابخاطره ک راحت بخوابه شیرخودم بدم تای مدت 

الان نمی‌دونم روزاچن دفعه شیرخشک بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب  بچه بد 6 ماهگی دیگه خودش گرسنه میشه میخواد آدم میفهمه. خرابم نمیشه شیرت ولی نده بدنت ضعیف میشه بچه تو شکمت هم همچنین چند سالته بچت

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

شیر که خراب نمیشه من موقعی که میخواستم بچه رو از شیر بگیرم   اول  شیر  روز ندادم بعد  شب

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خوب  بچه بد 6 ماهگی دیگه خودش گرسنه میشه میخواد آدم میفهمه. خرابم نمیشه شیرت ولی نده بدنت ضعیف ...

پسرم ۱۰ماهشگه اون ک باردارم ۱۱هفتشه 

ن تاشیرخشک بخوره شیرخودمودیگ نمیدم 

گفتم ببینم شیرم تاشب خراب میشه یان 

کلا شیرخشک بده..وقتی شیر خودتو میدی رحم منقبض میشه و جنین اذیت میشه  . شیر خودتو نده ب بچت

اخه نمیخوره گریه می‌کنه تاپیکم عادت شیرخشک کنه نمیدم می‌دونم بچه توشکمم گناهه

پسرم ۱۰ماهشگه اون ک باردارم ۱۱هفتشه  ن تاشیرخشک بخوره شیرخودمودیگ نمیدم  گفتم ببینم شیرم ...

ن بابا نمیشه.

إن شالاه بسلامتی دنیا بیاریش

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه