2777
2789

مولا علی علیه السلام فرمودند ،خشم رو با سکوت درمان کن 

قربون کلام طلایی ش برم 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینطوری بودم چن تا راهکار داره 

۱) کم خونیت رو با آزمایش خون چک کن ، عامل زود عصبی شدنه و آستانه ی صبرت رو میاره پایین

۲) کبدت گرم و صفراویه / یعنی باید صفرای کبدت رو با خوردن خنکی جات تنطیم کنی تا معتدل شه

۳) می دونم شاید بهم بخندی ولی وقتی قراره از دست کسی عصبانی بشی در حد انفجار/ سریع برو وضو با آب خنک بگیر وبعد از وضو یه لیوان آب بخور 

۴) من نجات زندگیم اینم هست (لحن خوب و شنونده ی خوب) یعنی وقنی لحنت خوب باشه و شنونده ی صبور و آرومی باشی نود درصد راهو رفتی دیگه محاله رو رفتارت کنترل نداشته باشی 

۵) هر وقت هم دلت گرف آدمیزاده دیگه زن و مرد نداره / حتما و حتما گریه کن تا بار روانی اون از دل و مغزت خالیشه تا بهتر بتونی تصمیم بگیری نگو مرد گریه نمی کنه و ...،

۶) ورزش هم تو کارای روزانه ات قرار بده 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
من اینطوری بودم چن تا راهکار داره  ۱) کم خونیت رو با آزمایش خون چک کن ، عامل زود عصبی شدنه و آ ...

شخصیت ضعیفی دارم ...از ترس دیگران گریم میگیره ...بچه ازم میترسه بزور و تهدید عوضکردن شبکه میاد ۵دقیقه بقلم باهم فیلم ببینیم 

شخصیت ضعیفی دارم ...از ترس دیگران گریم میگیره ...بچه ازم میترسه بزور و تهدید عوضکردن شبکه میاد ۵دقیق ...

همون دیدی گفتم لحنت رو آروم و دوستانه کن صدات رو هم همینطور تا بچه ات جذبت بشه قلبی مهربون باش تا فرکانسش رو بگیرن ، در ضمن تو باید اولین کاری که بکنی اینه: 

(خودت رو ببخشی و خودت رو دوست داشته باشی !!!!!)

از خودت دلخوری و خودتو دوست نداری که دیگرانم این ارتعاش و فرکانسو می گیرن 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
ولی کمخونی و کبدو خوب گفتی شاید چون شبا شاگ نمیخورم کمخون شدم 

شام خیلی کم ولی مقوی باشه 

سالاد سزار 

مرغ و لوبیاسبز 

سالاد جوانه گندم 

و ...

همون دیدی گفتم لحنت رو آروم و دوستانه کن صدات رو هم هنینطور تا بچه ات جذبت بشه قلبی مهربون باش تا فر ...

قشنگ گفتی ....وقتی دخترم ازم میترسه لرزیدنشو میبینم بیشتر عصبانی میشم زنوبچمو خیلی دوست دارم سرکار همش توفکرشونم ولی میام خونه نمیتونم ابراز کنم ...زنم خیلی مهربونه ولی اونم ابراز بلد نیست دوتایی خانواده درست تربیتمون نکردن شایدم ازم بدش اومده باید برم دکتر ...بیشتر وقتا سرکار مردن عزیزام میاد پیش چشمم لحظه ای که میذارنشون توقبر بخودم میام میبینم اشکام ریختن ماسکم خیس شده...

قشنگ گفتی ....وقتی دخترم ازم میترسه لرزیدنشو میبینم بیشتر عصبانی میشم زنوبچمو خیلی دوست دارم سرکار ه ...

ببین حتما و حتما یه دکتر خوب برو در اولین فرصت/ فکر مرگ دیگران علائم افسردگیه نذار بیشتر بشه چون بعد عِلاجش سخت تره بخاطر دختر کوچولوتم شده برو اون و خانومت نیاز دارن از شما دنیایی از مهر و محبت رو ببینن تا خلإ عاطفیشون پُر بشه . خانومتونم باید از شما محبت ببینه تا دلگرم زندگی بشه ، یعنی خانوما تمام باورشون مهر و محبت دیدن از همسرشونه. دقت کنید تو همین نی نی سایت چقد خانوما دلگیر و ناراحتن / سرد و غمگینن سر این موضوع. زندگیتونو نجات بدید تا دیر نشده 

ممنونم ازت برام وقت گذاشتی💕🇮🇷حالم خیلی خوبشد

خدا رو شکر🌷 / پس ان شالله دکتر میرید دیگه؟ دلم پیش دختر نازتونه 💗