2777
2789
عنوان

اصلا به تو چه فوضول

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 83 پست

یکی از فامیلامون بنده خدا مطلقه هست چندبار با دوس پسرش بیرون دیدمش واای نمیدونم چرا همش اونو میبینم ی بارم رفتم نذری ببرم تا رسیدم تو کوچشون دیذم ی پسره رفت تو خونشون دیگه نبردم بعد زنگ زدم گفتم بگم امادگی داشته باشه ی دوری زدم تو خیابون ی نیم ساعت بعد رفتم چقدم تعارف میکرد برم داخل😂😂خیلی خودم نصیحت کردم ب کسی نگم و نگفتم دقیقا گفتم ب من چه

ب منم بگین افرین دختر گلیم 🤗😂😂

فضولی نبود اون از خداش بود بهش بگی بره پاک کنه آبروش نره😐😐😐😐برای من پسش اومده لباسم کثیف باشه با خودم گفتم چرا کسی بهم نگفت زود تر پاکش کنم😐😐😐😐

من به آرزو هام قول رسیدن دادم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیلامون بنده خدا مطلقه هست چندبار با دوس پسرش بیرون دیدمش واای نمیدونم چرا همش اونو میبینم ...

آففرین بر شما

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

کاش همه رو خودشون کار کنن ک رفتار بقیه یا کلا هرکاری ک میکنن براشون مهم نباشه و فضولی نکنن

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
یکی از فامیلامون بنده خدا مطلقه هست چندبار با دوس پسرش بیرون دیدمش واای نمیدونم چرا همش اونو میبینم ...

الان گفتی 🤣🤣

دنیا پراز آدمای خوبه اگر نمیتونی یکیشونو پیدا کنی خودت یکی از اونا باش😍 کاربر قدیمی هستم تعلیق شدم....

آفرین بهت 

کلا نه فقط شما هممون روزی چند بار اینو باید به خودمون بگیم 

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

میتونسی اطلاع بدی صورتش کثیف شده

ولی با لحن شما جمله خودتون درستتره😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وقتی جای گفتن به تو چه فضول رو بلد نیستی😂 

گناه داشت میگفتی پاک میکرد 😂

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

😂😂ن خوب اینجا بار اول بود کسیم نبود ک بشناستش اسمم نیاوردم که من گیر نده خواهر😂

شوخی میکنم فدات😂😂

دنیا پراز آدمای خوبه اگر نمیتونی یکیشونو پیدا کنی خودت یکی از اونا باش😍 کاربر قدیمی هستم تعلیق شدم....

منم هیچ وقت نمیگم فقط ببینم یه خانمی چادرشو برعکس سر کرده میگم که خانم چادرتو درست کن تا حالام به هرکی گفتم خیلی خوشحال شده وتشکر کرده

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا