2777
2789

خانما من میخام دو روز مانده به عید کمکی بیارم خونم ۷۰ درصد تمیزه   دوماه پیش کلا خونه تکونی کردم  و آدم وسواسی هستم    میخام خونم واقعا تمیزتر بشه چون سه تا وروجک دارم یکی شش ساله و دوقلو یک سالو نیم 

حالا سوالم اینه باید به کسی که میاد خودم بگم  چکار کنه یا خودش کار میکنه  کلا چه کارایی انجام میده 

کوچولوهای مامان خیلی دوستون دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه روم نمیشه به کسی بگم چکار کنه  مثلا باید چه جوری بگم

هیچی میگی عزیزم سویسوموادبزن تا20دقیقش که بگذره آشپزخونه روشروع کن یاهم بگوازآشپزخونه وکابینتاشروع کن رونداره بنده خدابراکاراومده خودشم میپرسه

همه کارظرف جارو گردگیری سرویس آشپزخونه یخچال همه کارخلاصه

سرویسارم میشورن یا خودم باید بشورم داخل کابینتام تمیزه  جا به جا میخام بکنم انجام میدن  مثلا فرشام تمیزه تازه دوماهه شستم برام شامپو فرش میکشه

هیچی میگی عزیزم سویسوموادبزن تا20دقیقش که بگذره آشپزخونه روشروع کن یاهم بگوازآشپزخونه وکابینتاشروع ک ...

به نظر خودم آشپز خانه شروع کنه بهتره میگم حیاطم تمیز میکنن 

به خدا دلم نمیاد روم نمیشه به کسی دستور بدم الانم واقعا مجبورم چون وروجکام خیلی شیطون شدن نمیزارن اساسی تمیز  کنم هر کار کنم دنبالمن و گریه میکنن 

به نظر خودم آشپز خانه شروع کنه بهتره میگم حیاطم تمیز میکنن   به خدا دلم نمیاد روم ن ...

خب دستورنیس گلم کاره منم همینطوری بودم اوایل امااگه نگین خوب تميز نمیکنن آخرش بهش بیشتربدین که ناراحت نباشه

اولش میتونی بگی ملحفه هاروبازکنه باروبلشیابندازی لباسشویی که تاخشک بشه برات مرتبشون کنه منکه انقدکار ...

این کارا را خودم روز قبل انجام میدم همه رو میشورم فقط تمیز کاری دارم شستشو هم ندارم   فقط یه گلیم دارم برای شستشو و  سرویس ها   فرشارم شامپو فرش بکشم ما مبلام  یخچالامم تمیز فقط در حد دستمال کشیدنه و زیرشونو تمیز کنم که گرد گرفته   یکم جا به جایی کابینت دارم  شیشه هامم پاک کنم و کابنتا و کمدارا