2777
2789
عنوان

میخوام بهم کمک کنید خواهرانه

70 بازدید | 3 پست

دوستان من شوهرمو دوست دارم 

اونم همیشه قسم میخوره دوسم داره و ابراز علاقه میکنه

ولی زندگیم خیلی روتین شده 

دیگ احساس میکنم هم خونمو فقد هیچ حسی بش ندارم 

ینی اگ یه چیش بشه ناراحت میشم ولی نمیدونم دوستش دارم 

یا تکراری شده برام یا یه عادته کنارش زندگی کردن 

میخوام زندگیم عوض شه

لطفا راهکار بهم بدید 

توروخدا زود رد نشید برای من این تاپیک حیاتیه

بیست و سال از عمرم میگذره🌾شیش سال پیش با همسرم آشنا شدم❤از وقتی دیدمش عاشقش شدم🥲 شهریور ۹۶ مال هم شدیم و آبان ۹۸ رفتیم زیر یه سقف🥰تیر ۱۴۰۰ فهمیدم باردارم اما خب موندنی نبود و مرداد از دستش دادم🥺ولی زندگی روی خوشش و بهمون نشون داد ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ فهمیدیم یه تو دلی داریم 🤰فاطمه خانوم عسل مامان ۲۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۳:۵۶ دقیقه بدنیا اومد👨‍👩‍👧 خونه ما با وجود فاطمه شده بود بهشت😌 تا اینکه لطف خدا شامل حالمون شد و ۵ فروردین ۱۴۰۲ فهمیدیم دومی هم تو راهه🤭الان در انتظار علی آقا هستیم که خانواده ۴ نفرمون تکمیل بشه💞

البته ما سه تاییم

یه نی نی کوچولو سه ماهم داریم

ولی خب تازه مسافرت بودیم تاثیری ندیدم

بیست و سال از عمرم میگذره🌾شیش سال پیش با همسرم آشنا شدم❤از وقتی دیدمش عاشقش شدم🥲 شهریور ۹۶ مال هم شدیم و آبان ۹۸ رفتیم زیر یه سقف🥰تیر ۱۴۰۰ فهمیدم باردارم اما خب موندنی نبود و مرداد از دستش دادم🥺ولی زندگی روی خوشش و بهمون نشون داد ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ فهمیدیم یه تو دلی داریم 🤰فاطمه خانوم عسل مامان ۲۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۳:۵۶ دقیقه بدنیا اومد👨‍👩‍👧 خونه ما با وجود فاطمه شده بود بهشت😌 تا اینکه لطف خدا شامل حالمون شد و ۵ فروردین ۱۴۰۲ فهمیدیم دومی هم تو راهه🤭الان در انتظار علی آقا هستیم که خانواده ۴ نفرمون تکمیل بشه💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همه زندگیها بعد چند وقت دچار این مشکل میشن و یکنواخت میشه اگر مهارت لازم نباشه و تنوع ایجاد نشه

من و همسرم ۱۹ ساله ازدواج کردیم یک سال نامزد بودیم ۵ ماهم دوست بودیم بعد ۲۰ سال که باهمیم هنوز مثل دوران نامزدی تنوع داریم باهم پلستیشن بازی میکنیم با هیجان برای هم کری میخونیم با بالشت تو سرو کله هم میزنیم میشینیم باهم فوتبال میبینیم سر تیمها شرط میبندیم اگر تیم مورد علاقمون ببره فرداش بستنی با بازنده باشه روفرشی میندازم تخمه میخوریم پرت میکنیم رو اون شب خوابمون نمیبره میشینیم فیلم میبینیم زن و شوهر اول باید بهترین رفیق و پایه ترین رفیق هم باشن زن و شوهر بودن مرحله بعد هست بعد تنوع لباس، ارایش ،نوع حرف زدن باهم، شیطنت ،سربه سر هم گذاشتن،قربون صدقه هم برید،باهم از هر دری حرف بزنید،از خواسته هاتون بگید،رویاهاتونو باهم زندگی کنید به خدا زندگی اصلا سخت نیست که ما انقدر سخت گرفتیمش ما تو بی پول ترین دوران و سخت ترین روزها سرمونو گذاشتیم رو شونه هم دست همو گرفتیم ‌و کنار هم ساختیم همه چیو از صفرترین نقطه ممکن شروع کردیم به اینجا رسیدیم هنوزم پیام میده فوتبال داره میگه رفیق بساط و بچین دارم میام فوتبال داره چیزی لازم نداری خانمی .... 

توی کانال تلگرام یا ایتا کانال همسران خوب رو دنبال کنید و کلاسهای مشاوره رو دانلود کنید گوش کنید هنر زن بودن وهنر مرد بودن 

تو گوگلم سرچ کنید کلاسهای دکتر حبشی رو ببینید خیلی راهای خوبی دارن خیلی روی روابط زوجین تاثیر داره کلاسهای دکتر سوده هم عالیه 

زه امژد روزهای قشنگ برای همه زوجها🤲🤲🤲

خدا لایق دونست یکی از فرشته های زیبا و معصومش رو قسمتی از وجود پاک خودش رو بهم بخشید🤲🤲 بابتش خیلی سختی کشیدم و میکشم🙃🙂 اما این هدیه الهی یعنی خدا یه جور دیگه رو من حساب میکنه😍 یه جور خاص منو خواست 😍که امانتی داد دستم خیلی شاکرم🤲 برای داشتنش 🤲خیلی حالم خوبه باهاش 🥰😘هر چند خیلیها درک نمیکنن و فقط سختی هاش رو میبینن اما من هر روز قوی تر میشم چون هر لحظه با بغل کردن فرشته زیبا خدا رو با تمام وجود بغل میکنم