2777
2789

نه بستگی داره چی بگی😅🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه حواست خودت بوده

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

اتفاقا دیشب تاپیک زده بودم شما هم لایک کرده بودی فقط زدم ببینم آقا هستی یا خانمی دیدم خانمی 😉😃

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
اتفاقا دیشب تاپیک زده بودم شما هم لایک کرده بودی فقط زدم ببینم آقا هستی یا خانمی دیدم خانمی 😉😃

خانمممممممم

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم

اتفاقا با ایم اسم ادم بیشتر به فکر فرو میره 

اما حیفه اسم حیوانی بسیار با وفا به جهت گاه یدرنده خویی

روی انسان باشه کاش میزاشتی آدم یا انسان بهتر بود   

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐
اتفاقا با ایم اسم ادم بیشتر به فکر فرو میره  اما حیفه اسم حیوانی بسیار با وفا به جهت گاه یدرند ...

ممنون بابت نظرتون

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم