2777
2789
الان دیره عزیزم من آخر دی گذاشتم تازه در اومده تازه پر هم نشده، بلید آبان و آذر بکاری که قشنگ بشه

میشه بگی چجوری من دو نوع چی کاشتم زده بودم تو نت یکی نارنگی یکی پرتغال دو هفته گذشته فقط یکیش ک ابی کاشته بودم خیلی خیلی کنجوونه زده تازه یکی دوتاش

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیره این یساله یا دوساله است واسه عید امسال حساب نکن روش😁🙄 .

چجوری کاشتیش من ب ام مهم نی پای سفره باشه ولی خیلی دوست دارم بکارم

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
اره دیگه مثل اینکه دیره ایشالا سال دیگه

انشاالله,دوستان گفتند,اگه آذر ما اینا بزارید,خیلی توپر وخوشگل میشه,البته تخم نازنج یا پرتغال نباید آب دهان بهش بخوره

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

عههههه الان دیر ؟ آخه تو گوگل نوشته بود ۲ الی ۳ هفته ای رشد میکنه که

شاید مناطق شرجی اونم تو فصل گرم زود دربیاد، ولی برا من از روزی که کاشتم قشنگ ۴۰ روز طول کشید که اولیش در اومد، الانم پر نشده هنوز

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
میشه بگی چجوری من دو نوع چی کاشتم زده بودم تو نت یکی نارنگی یکی پرتغال دو هفته گذشته فقط یکیش ک ابی ...

من سه نوع پرتقال، لیموترش و نارنج قاطی کاشتم نمیدونم کدومش اول جوونه زد

چند روز دونه ها را لای دستمال پارچه ای خیس گذاشتم، بعد تو عمق دوسانتی گلدون کاشتم،چند روز اول یه پلاستیک که روش سوراخ هواکش زده بودم روی گلدون کشیدم، روزا میذارم تو بالکن که آفتاب مستقیم بخوره، شبا میارم تو خونه میذارم، هروقتم سطح خاک خشک بشه یه کم آب میدم

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
جدی؟؟؟ چه جالب نمیدونستم مرسی که گفتی😍

خانومم,اسال,هسته اش رو دیماه کاشت ولی متاسفانه رشد نکرد,بله اگه آب دهن بخوره اصلا رشد نمیکنه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است