2777
2789

بچه ها سلام

من میگم شما بگین چیکار کنم

شوهرم خیلی به خانواده اش وابسته اس همیشه سر اونا دعواس تو خونه هر روز زنگ میزنه به مادرش ، مادرش هم باهاش درد دل می‌کنه خسته شدم نمی‌دونم چیکار کنم 

توی یه مجتمع هستیم با  خواهرش و مادرش 

رفتاراش دیوانه ام کرده خیلی بچه اس ..

خب بزار حرف بزنه با خانوادش

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز پیش شوهرم گفت برای پول پیش خونه خواهر شوهرم میخواد کمک بکنه منم گفتم باشه ولی پول که اومد دستت یه مقدارشو بزار کنار برای خریدای خودمون بقیه اش رو بده دعوامون شد حسابی بهم گفت برو خونه بابات منم زنگ زدم به پدرم اونا هم فهمیدن و با صحبت کردن تموم شد دعوا ولی الان نه خواهر شوهرم باهام حرف میزنند نه مادر شوهرم ، به شوهرم هرچی میگم میگه پول ندارم بهت بدم

ن بابا شوهر هه دارم بزنید ولی شوهرم ندید رل دارم در حد داداش بقول دوستم سینگل به گورررررررررر

اما رابطه های زیادی رو جوش دادم

خودم ناراحتم چرا ولی خوب همدیگه رو دوست داشتن

شما با همسرتون صحبت کنین بهشون از حستون بگین

ن بابا شوهر هه دارم بزنید ولی شوهرم ندید رل دارم در حد داداش بقول دوستم سینگل به گورررررررررر

پس خیلی نمیتونی درکم کنی منظورم اینکه که باید تجربه داشته باشی تا بفهمی اصلا بهتر همون شوهر نکن.

اما رابطه های زیادی رو جوش دادم خودم ناراحتم چرا ولی خوب همدیگه رو دوست داشتن شما با همسرتون صحبت ...

خیلی سعی کردم بگم ولی اینقدر وابسته و بچه اس که حرفش که بشه دعوامون میشه

پس خیلی نمیتونی درکم کنی منظورم اینکه که باید تجربه داشته باشی تا بفهمی اصلا بهتر همون شوهر نکن.

اگه عاشق بشم ok ولی خب کسی ک عاشق نباشه نمیتونه شوهرش رو درک کنه

من درسش رو خوندم 

شاید تو اون وضعیت نباشم که بتونم درک کنم ولی بلدم چطوری رفتار کنم

اگه همسرتون رو دوست دارید بهش بگید و اگه نتیجه نداد پیش مشاور برید