2777
2789

اینستا سرم کلاه کذاشته شکایت کنم چقدر خرج داره

۰۹۰۳۸۷۰۱۱۳۳ شماره تماسشه نفری یه زنگ بهش بزنین بگید پولمو برگردونه :) منو با همه شماره هام بلاک کرده

انت رجائي { 😍🌱 }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بوده پولت؟ 

۴۰۰ تومن

بهم گفتن ارزش نداره بدو بدو کنی بیشتر خرجت میشه

ولی اگه روزی چند نفرو همینجوری سرشو کلاه بزاره میشه چندین میلیون هیچی هم پیگیری نکنه که خیلیا بیچاره میشن

انت رجائي { 😍🌱 }
تشریف ببرید پلیس فتا شکایت تنظیم کنید . به سختی پیگیری میکنن خیلی خیلی سختگیرن واقعا 

رفتم پلیس فتا گفتن بهتره بیخیال بشی بدو بدو کنی بیشتر ازت میره :) خیلی ناامید شدم از وضعیت کشورم

انت رجائي { 😍🌱 }
۴۰۰ تومن بهم گفتن ارزش نداره بدو بدو کنی بیشتر خرجت میشه ولی اگه روزی چند نفرو همینجوری سرشو کلاه ...

راس گفتن عزیزم 400تومن ارزششو نداره بخوای دوبرابرش پول خرج کنی،، ازین ب بعد ب هرجایی اعتماد نکن اینستا اگه سایت داشتن معتبره بعضیام میشه تشخیص داد معتبرن یا نه،، حالا برو سوالی بپرس اگه مثلا میشه کاری کرد ک انجامش بده اگه نمیشه ک بیخیالش شو الکی پولتو حیف نکن

راس گفتن عزیزم 400تومن ارزششو نداره بخوای دوبرابرش پول خرج کنی،، ازین ب بعد ب هرجایی اعتماد نکن اینس ...

من میدونی چی میگم میگم الهی خدا ازش نگذره اگه روزی ۳ نفرو همینجوری گول بزنه میشه روزی ۱/۲۰۰ ماهی بالای ۳۰ میلیون اونم یه بچه ۱۶ ساله 🙃🙃💔💔💔 من پول ندارم پیگیری کنم ولی واگذارشو کردم به خدا پول زحمت کشیده شوهرمو خورد دلم سوخت

انت رجائي { 😍🌱 }
رفتم پلیس فتا گفتن بهتره بیخیال بشی بدو بدو کنی بیشتر ازت میره :) خیلی ناامید شدم از وضعیت کشورم

محاله این حرفو بزنن . حتما شما پلیس کلانتری رفتی والا اونم بعید میدونم 

پلیس فتا دنبال اینجور آدماس 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
محاله این حرفو بزنن . حتما شما پلیس کلانتری رفتی والا اونم بعید میدونم  پلیس فتا دنبال اینجور ...

اتفاقا دقیقا رفتم فتا الکی منو ارجا دادن به قضایی گفتم کار ما نیست بعدشم گفتن بیخیال بشی بهتره البته غیرمستقیم 

انت رجائي { 😍🌱 }