2777
2789
عنوان

تصادف و لرز بدن

164 بازدید | 11 پست

ما حدود نیم ساعت پیش تصادف کردیم، بالای ابروم و گونم خورد ب فرمون البته من راننده نبودم

بعدش بدنم لرز گرفت مخصوصا دستام ی مقدار سرگیجه و حالت تهوع هم داشتم و دقیق نمیتونستم مطالبو بخونم البته الان بهترم

به نظرتون نیاره برم دکتر یا از افت فشار و ترس اینجوری شدم؟

برو دکتر

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هر حال دکتر که نیاز هست حتما برید. از پهلو کوبیده شدید به فرمون؟

من ب سمت شوهرم بودم، یهو سر پیچ ترمز کردیم ماشین چرخید من با سر رفتم تو فرمون البته دردی حس نکردم 

ی شکلات خوردم اخه الان منتظر پلیسیم

هیچ نترس من مامانم تصادف کرد همین شکلی شد بهش میگن شوک بعد ضربه کاری که باید بکنی بری عکس یندازی ببینی سزت مشکلی نداره بعدش سرم بهت میزنند حدود یک ساعت لزر ممکنه داشته باشی

😎💚🐬
من ب سمت شوهرم بودم، یهو سر پیچ ترمز کردیم ماشین چرخید من با سر رفتم تو فرمون البته دردی حس نکردم&nb ...

عزیزم اولا که خداروشکر به خیر گذشته اما اگه سرت خورده به جایی یا زنگ بزنید امبولانس بیاد یا خودت برو دکتر... اما واسه تصادفه زنگ بزنید میان چک میکنن

امیدوارم هرکی هرچی از خدا واسم خواست خدا اول به خودش بده 🦋😇
من ب سمت شوهرم بودم، یهو سر پیچ ترمز کردیم ماشین چرخید من با سر رفتم تو فرمون البته دردی حس نکردم&nb ...

چیزی که نیست انشالله وقتی سرتون جایی نخورده. ولی دکتر بری خیالت راحت میشه دیگه. اینجوری تا اخر شب هی میخوای توی دلهره باشی

سلام😊