2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این بیست و یکمین تاپیکیه که میزنی نود درصد دارن میگن مدل بینیت برمیگرده چرا آنقدر خودتو اذیت میکنی 

بعدشم دیگه کاریه ک شده فوقش اگ باب میلت نبود میری ترمیم 

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

دور از جون، فقط صبور باش بزار هفت هشت ماه بگذره خوشنگت میاد الان اولشه برات غیر عادیه

چی بگم خداکنه الان که وارذ یه فاز افسردگی خیلی بدی شدم خیلی دوران سختی رو میگذرونم 

چی بگم خداکنه الان که وارذ یه فاز افسردگی خیلی بدی شدم خیلی دوران سختی رو میگذرونم 

پس چرا من عین خیالم نبود از اول😂ببین هر روز که میگذره فرم بینیم تغییر میکنه بخدا یه روز درمیون میرم حموم چسبشو عوض میکنم هر بار یه شکله

پس چرا من عین خیالم نبود از اول😂ببین هر روز که میگذره فرم بینیم تغییر میکنه بخدا یه روز درمیون میرم ...

من آخه سربالا بودنش از اولم برام خیلی مهم بود که خیلی سربالا نباشه صدبار بهش گفتم فقط یه قوس ملایم آخرم از اون چیزی که میترسیدم سرم اومد 

من آخه سربالا بودنش از اولم برام خیلی مهم بود که خیلی سربالا نباشه صدبار بهش گفتم فقط یه قوس ملایم آ ...

استارتر منم مشکل تورو دارم 😔

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند