2777
2789
عنوان

کسی ژل چانه و گونه و لب زده بیاد کمک

15142 بازدید | 63 پست

دیشب برای اولین بار زدم

صورتم کشیده و لاغره 

گونه هام صافه صافه 

به هر گونه یک سی سی زدم 

لب هم یک سیسی که وحشتنااااک هماتوم و ورم داد در حدیکه هنوز میگم چه غلطی بود من کردم

اینا ها قابل تحمله 

ولی اون یک سی سی که به چونم زده در حالیکه جلو اورده فقط ولی خوب یکم تیز هم شده چونم فکر میکنم صورتمو دراز تر کرده

در کل از اینکه دیگه طبیعی نیست صورتم ناراحتم 

میگم کاش چونه و لب نمیزدم 

بنظرتون ورمش بره چقد با قبل فرق داره صورتم؟؟ کاش چونه نیم سی سی زده بودم

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لبو زدم بار اول تقریبا بعد ۲۰ روز اینا نصفش میره اصلا موندگازی زیادی نداره تازه اونموقع ناراحتی که چرا همش رفته و بار اولم همینجوریه تا وقتی ورم دارم میگی کاش نزده بودم 

منم میخوام بزنم ترسیدم باز 😒

من فعلا خوشم نیومده حالا اپدیتش رو میذارم واستون 

ولی در کل گول ویترین پیج های زیبایی زو نخورید

عکس های قشنگی از لبها میذارن ولی اصلا اونطور نیست 

بعد تزریق نمیتونستم اب دهنمو قورت بدم انقد بیخسی و سوزن خورده بودم دهنم کج بود

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
عزیزم ورمش مبخابه تا ی هفته دیگه

صورتم دراز شده فکر میکنم اصلا کیس تزریق چونه نیستم 

اونم یک سی سی

اگه ایرادی نداره عکس بزار 

شرمنده عزیزم نمیشه نمیخوام شناسایی بشم