2777
2789
عنوان

دیگه کشش ندارم😢دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 51 پست
تامین اجتماعی بدون سابقه چرا باید حقوق بدن رو چ حسابی‌.احتمالا دوستت خودش ازاد واریز میکرده

قبلا رفتم گفتن خودت باید ماهانه چیزی بدی آخه من اگر ماهانه درامد داشتم دردم دیگه چی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم اینقدر پاسم دادن این اتاق اون اتاق اخرم گفتن بعد تعطیلات عید بیا خودم به درک دلم برا بچم کبابه

ن اینطور نیس خیلی پیگیرن من دوستم جدا شده میگه ی بار رفتم انقد خودشون زنگ میزنن ک بیا برات کار پیدا کردیم بیا برو .یا بهش وام دادن 

اونا هم سنگدل شدن یا پاست میدن این ور اون ور یا هم ریز ریز بهت میخندن

اصلا اینطور نیست میان بازدید درست گفته باشی هم وام میدن برای خرید و اجاره مسکن هم کار پیدا میکنن خیلی حاد باشه عضوم میکنن ماهانه میدن

ببخشید شوهرتون کی فوت شدن؟ جسارتا چند روز پیش که تاپیک زدین گفتین شوهرتون مَرد خوبیه. یازده سال هم هست ازدواج کردین

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

شوهرت پنج روز پیش فوت کرده؟آخه چهار اسفند نوشتی از اینهمه بدبیاری خسته شدم و شوهرم ماشین میخره خراب ...

اینو من نزدم زن هنسایه که از من بدبخت تره و اصلا گوشی نداره اومد براش زدم اون حداقل مرد بالا سرشه مثل من شرمنده بچه نیست

بنظرم شماره کارت بده ، هرکسی اگر دلش خواست بتونه کمکی کنه برات عزیزم 

من میزارم ولی معلم بچم که این سایت رو نشونم داد گفت شاید قفل بشی ننیدونم تعلیق بشی و این حرفا ولی من بخدا فقط برای بچم ناراحتم که شرمنده ش هستم و چهار روزه یه غذای گرمی نخورده طفلک گناهش چیه آخه😢😢😢