2777
2789
عنوان

دعوای شدید منو شوهرم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3079 بازدید | 105 پست
مادر شوهر بیچاره فحشی نداده اون داشته فرششو میشسته عروس محلی نداده چون معده درد بوده  شوهرشم ...

چرا زشته؟مگه نوکره که بره غیبتشو موجه کنه؟

فرشای مادرشوهرش بخوره تو سرش که زندگی اینارو از هم پاشونده 

ok bye

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو برو بابا مگه من قالیشویی هستم مادرت بگه دختراش بیان کمکش بعدشم فرش رو میدن قالیشویی نمیخاد بدا خودش بشوره جونش دربیاد بگو مادرت رو ببر روانپزشک یه فکری به حال وسواسش بکنن

خدایا شکرت
وا حرصم گرفت ببخشيدا شوهرت مريضه روانيه مگه تو اصلا بايد برى كمك مادر شوهر!!!!!! به توچه ربطى داره ...

خودشم وسواسیه پدرم در اومده بس هرروز درحال تمیز کاریم 

عه چه باحال😕

مگه دوران قدیم هست حالا هرکی هم خواست بشوره تو حیاط اشکال نداره ولی توقع داشتن خیلی بده.

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
بعضیا اینقدر بیشعورن که فکر میکنن عروس کلفت خونواده شوهره.  خودمم الان اینقدر عصبی ام خواهرشوه ...

خواهرشوهر منم همینه

ولی خداروشکر شوهرم اصلا محل نمیذاره به حرفش

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

ولش کن اومد چیزی هم گفت جواب نده بگو خودت میومدی میشستی یا میبردی قالیشویی بنظرم شوهرت از این مردابی جوگیره که میخواد خودشو مرد نشون بده بگه زنم واسه مادرم هرکار مینکه 

خب الان میمونی خونه ؟قبلا با مادرش مشکل داشتی؟پیش زمینه داشته که اینجور میگه بعدم حتما مادرشوهرت بهش ...

میخوام بیاد ببینم میخواد چیکار کنه چقدر غمگینم از اینکه مامانم این همه احترام بهش میزاره اخرش به مامانم اینجوری میگه

عه چه باحال😕
مادر شوهر بیچاره فحشی نداده اون داشته فرششو میشسته عروس محلی نداده چون معده درد بوده  شوهرشم ...

به هر حال  مادره پسرش پر کرده  وظیفه ای نداره  بره  بگه نیومدم کمک چون معدم  درده  مادرشوهرش همسايه اش هست  شما اگر اینطور باشه میرید میگید؟

کسی ک اینطور باشه  یا خیلی خودشیرین هست  یا توسری خور و  بدبخت

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
چرا زشته؟مگه نوکره که بره غیبتشو موجه کنه؟ فرشای مادرشوهرش بخوره تو سرش که زندگی اینارو از هم پاشون ...

نوکر نیست یه جور احترام 

تو یه خونه هستن 

شما اگر مادر خودت با سن بالا در حال شستن فرش میدیدی 

چیکار میکردی بی محل رد میشدی ؟ یا میگفتی مادر جان من معده دردم بزار بعد کمکت میدم ؟ 

یا میگفتی فرش بخوره تو سرت ؟ 

میدونی مادر شوهر مثله مادر خود نمیدونید برای همین این همه جبهه می‌گرفتید 

این یه جور ادب بود که بگه معده دردم اینجوری ارزش و احترام خودشم میرفت بالا 

انگار یه دامادی ببینه پدر زن داره بار سنگین میبره محلی نده و رد بشه نشونه به ادبی اون داماد هست