2777
2789
عنوان

دعوای شدید منو شوهرم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3078 بازدید | 105 پست
چی گفتی به مامانش که میگه؟؟

اقا به مادر خانوم توهین کردن انگار

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  بودم  قید دوتاشو و میزدم ‌مادر شوهری ک  جرات  کنه ب عروس فحش بده  نوبره ...

ماو شوهرش فحش نداده شوهره داده

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

مگه نوکر گرفتن که بری حمالی برای اونا...خیلی مادرش دوست داره بره پول بده قلیشویی

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

وا حرصم گرفت ببخشيدا شوهرت مريضه روانيه

مگه تو اصلا بايد برى كمك مادر شوهر!!!!!! به توچه ربطى داره

مگه قديمه كه عروسُ واسه كلفتى بخوان

ما الانيا خودمون جون نداريم كاراى خودمونُ بكنيم بريم كمك مادر شوهر

وا مگه وظیفه داری فرشای خونه مادرشو بشوری چقد بی ادب و بی فکره آه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

مادر شوهر بیچاره فحشی نداده اون داشته فرششو میشسته

عروس محلی نداده چون معده درد بوده 

شوهرشم این صحنه رو دیده ناراحت شده به مادر عروس فحش داده 

در واقع به خود عروس فحش داده بیشتر 

کاش حداقل میرفتی میگفتی معده دردی که اینجور زشت نباشه 

مادر شوهر بیچاره فحشی نداده اون داشته فرششو میشسته عروس محلی نداده چون معده درد بوده  شوهرشم ...

صحنه روندیده تو پیام بهش گفته شوهره ازکجا خبردار شده؟

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
چه توقع بی جایی دارن؟مگه نوکر مامانشی که بری کمک خیلی دلش میسوخت خودش میرفت کمک مامانش

بعضیا اینقدر بیشعورن که فکر میکنن عروس کلفت خونواده شوهره. 

خودمم الان اینقدر عصبی ام خواهرشوهرم زنگ زده به شوهرم هروقت رفتی سرکار یه زنگ بزن کارت دارم

به شوهرم گفتم چیکار داره که میخواد من نباشم؟ 

اینا که کار خیر با کسی ندارن بجز شر

خودش بهم فوش داده طبقه بالاشونم

خوب  مادره  پرش کرده از کجا فهمید تو کمک نکردی شوهرت 

بعدم بده  قالیشویی  من ندیدیم  دیگه کسی فرش بشوره

برو  ب مادرش بگو خوشحالید فرشتون تمیز شد  برو روحتون تمیز کن ‌با این بچه تربیت ‌کردنت  بعدم ‌جمع کن  برو خونه مامانت  بگو منتظر نامه دادگاه  باشید تا بترسن 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم