2777
2789

میخوساتم ببینم شرایطش اونجا چجوریه زبان اوکی شده یا نه کلا چه حرفه هایی اونجا بیشتر دنبالن من و همسرم فوق لیسانس مکانیکیم ده سالم سابقه کار داریم میخوام تازه مهاجرت کاری المان بگیرم اگر بشه از اب و هوا و اینکه کلا کدوم شهرش بهتره چه رشته های نیاز دارن

مهاجرت نکردم ولی خب رفتم میتونم کمکت کنم

زبان نه متاسفانه همجنان گارد دارن

مهندسی صنعتی بیشتر جوابگو هست

اب و هوا هم معمولا به ما نمیسازه و خب سرد و تاریک من خودم اذیت میشم

کلن یا برلین از لحاظ مهاجر پذیری بهترن

..dental stu

رشته‌های فنی و پرستاری رو خیلی میخوان، بگرد ببین جاب آفر تو رشته خودتون چی پیدا میکنی چه‌قدر پیدا میکنی، به این حرف‌ها هم که میگن برای فلان رشته اصلا ریخته رو هوا میبرن یا این رشته که شما داری بدرد مهاجرت نمیخوره اصلا توجه نکن چون کلی‌گوییه. اگه بتونی بلوکارت بگیری شرط زبانت راحت‌تره چون کارفرما خودش میتونه به سفارت بگه مثلا حتما مدرک ب۲ لازم ندارم من برای این نیرو مثلا با ب۱ یا آ۲ یا هرچی یا مدرک زبان انگلیسی هم اوکیه و برات نامه بگیره مبنی بر این‌که زبانت مکفیه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته‌های فنی و پرستاری رو خیلی میخوان، بگرد ببین جاب آفر تو رشته خودتون چی پیدا میکنی چه‌قدر پیدا می ...

خب پروسه بلو کارت گرفتن خیلی سخت نیس؟موسسه ای میشناسید کمک کنه؟

خب پروسه بلو کارت گرفتن خیلی سخت نیس؟موسسه ای میشناسید کمک کنه؟

سخت که بستگی به میزان حقوق داره دیگه حالا باید ببینی پوزیشنه چه‌طوره، تعداد بلوکارتی‌هایی که دیدم این مدت کم نبوده خداییش، الان یه مدته سر شرط سنی هم دارن کمتر سخت میگیرن. موسسه‌ای نمیشناسم خودم ولی در کل به‌نظرم تو گروه‌های مختلف مربوط عضو بشی اون‌جا راهنمایی بگیری بپرسی خیلی بهتره تا این‌که بسپری دست یکی دیگه چون کاری نیست که خودت نتونی بکنی، بعد وقتی دست خودت باشه خیلی چیزها رو هم بهتر پیدا میکنی. حالا باز این نظر منه، در کل به‌نظرم این موسسه‌ها برای ویزای کار و اپلای بازارگرمی میکنن برای خودشون🤔

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

باید حداقل B2 داشته باشی

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

خواهرم آلمان برلین هست ایشونم فوق لیسانس صنایع داشتن و ۸ سال سابقه کار زبانش در حد B2 هست و آیلتس داشتن شرکتشون انگلیسی صحبت میکنن توی برلین اکثر شرکت ها انگلیسی زبان هستن هواش هم متعادله توی زمستون تا منفی ۱۰ ۱۲ رفت پایین ولی گرمایش خونه ها خیلی خوبه 

Belle سابق
سخت که بستگی به میزان حقوق داره دیگه حالا باید ببینی پوزیشنه چه‌طوره، تعداد بلوکارتی‌هایی که دیدم ای ...

اره موافقم ولی گروهی چیزی خودم نمیشناسم شما سراع دارین؟

سلام

دوست عزیزم

اگر که قصد داری مهاجرت دارید پیشنهاد من اینکه قبل از مهاجرت به هر کشی قبلش حتما با یک وکیل صحبت کنید تا با راهنمایی بهترین تصمیماتو بگیری

سایت وکیل ایرانی بهترین وکلا را معرفی کرده است

خواهرم آلمان برلین هست ایشونم فوق لیسانس صنایع داشتن و ۸ سال سابقه کار زبانش در حد B2 هست و آیلتس دا ...

سلام ببخشید من یه سوال داشتم ممکنه راهنمایی کنید

همسر من رشتش مهندسیه نمیدونیم آیلتس بگیریم یا ب۲ آلمانی.

هنوز هم شروع به اپلای نکردیم.چون زبانش اوکی نیست که بتونه مصاحبه کنه.