2777
2789
عنوان

پیش پرداخت ایران خودرو چقدره ؟

112 بازدید | 10 پست

سلام خانوما ب جز اون ۹۰ تومن اولیه ک بعدش گفته تکمیل وجه توی ۳ روز چقدر دیگه باید بریزیم ؟ جدول قیمت ها و پرداختی ها کجاس؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه ۹۰ تومن ک‌نمیخاد بریزی اول  قیمت اون برای زمان  قرعه کشی بود الان. قیمت ...

تمام مبلغو یا چطور میشه ؟ چقدر باید بریزیم ؟ تارا و دنا پلاس ظاهرا قراره عرضه بشه 

ممنون گلم 

دفعه ی قبل بعد از اون ۹۰ تومن چقدر باید میریختن؟ 

ببین این سری کاملا متفاوته چون قرعه کشی نیست یه طرح جدیده.اصلا با سریای قبل مقایسه نکن فردا جزییاتش منتشر میشه هفته بعدم ثبت نامه.صبر کن تا فردا

تمام مبلغو یا چطور میشه ؟ چقدر باید بریزیم ؟ تارا و دنا پلاس ظاهرا قراره عرضه بشه  ممنون گلم&n ...

اونای ک. فروش فوق العاده تمام مبلغ. ک معلوم‌نیس چقد اونای ک پیش فروش نصف مبلغ  میریزی  بقیشم زمان دعوت ب قرار داد