2777
2789
عنوان

دختر خانوما و خانومای عزیز چادری لطفا راهنمایی بفرمایین

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 58 پست

من اول مانتویی بودم بعد چادر پوشیدم....اما یکی دو سال دوباره گذاشتم کنار چون واقعا دوس ندارم جز چادری ها باشم ....پوششم معمولی هست مثل همه آدمها...متاسفانه چادر سیاسی و باعث فخرفروشی شده ...اون چیزی ک من تو چادری ها دیدم ....کسی منو ریپلای نکنه یا دعوا کنه نظرمو گفتم  

اگه هنوز به اون امادگی نرسیدی و نگران حرفهای بقیه هستی بنظرم گلم فعلا سر نکن.. خواه ناخواه روت تاثیر ...

باشه گلم اینم حرفیه .راست میگین اگه کامل مطمئن بودم دیگه محکم پای تصمیم خودم میموندم .خیلی ممنون راهنمایی خوبی بود

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که چادریم و تا حالا تیکه و متلک نشنیدم 

اما خب شاید تو اطرافیان اولش یکم پیش بیاد 

به هر حال هر شروعی سختی هاش رو داره دیگه 

اما به نظرم ارزشش رو داره 

تازه شما که خودت و یواش یواش بهش رسیدی حتما بیشتر قدرشو میدونی و قوی تر خواهی بود در برابر متلک های احتمالی 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
تو فامیل ما و دور اطرافیانمون همینه من چادریم تا به حال پیش نیومده کسی در مورد چادرم حرفی بزنه  ...

عزیزم من چادرو میخوام که کامل پوشونده شم حتی روسری رنگی نمیخوام فقط دستم ب چادر برسه و تصمیمم مسجل بشه حله .نیاز به رنگ و اینا ندارم چون واقعا برام مهم نیست

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
فعلا همین سبک مانتویی با حجاب کامل رو استفاده کن . برای چادر  چون دودلی فعلا دست نگهدار .

بازم مرسی عزیزم 

عزیزم پوشش اختیاریه بنظرم شما باید به اعتقاد ودل خودت رفتار کنی عقل ومنطقت پذیرفته حجاب برات بهتره و کمکم داری حجاب برتر انتخاب میکنی  اگر واقعا اعتقاد پیداکردی پس دیگه نباید حرف کسی برات مهم باشه اگر هم شک داری از مکان‌هایی که معمولا خانمهای چادری هستن استفاده کن رفتوامدتو بیشتر کن اعتماد بنفس بیشتر میشه

منم چاکریم معمولی نه خیییلی سفتو سخت اما کلامخصوصاوقتی تنهام باحجاب امنیت بیشتری احساس میکنم

باحجاب رستوران‌هایی که توشون شاید خیییلی کم خانم چادری بره میرم حتی نگاه‌های معنادار هم نسبت به خودم داشتم اما اعتماد بنفس زیاده وبرام اهمیت نداره

بعد خانم چادری باید خوشپوشو خوش تیپباشه نه چون محجبست ببخشید پیر زن بشه 

من الان  روسری ومانتو هایی که میپوشم همه شاد وشیک وحتی گرون هستن نمیگم چون زیر چادر کی میبینه همسرم وخودم مهمی چادرم هم برام خیلی مهمه که جدیدو تمیزو شیک باشه

البته وضع مالی آنچنانی نداریم ولی موقع خرید باید به خودمون احترام بزاریم نه حتما گرون اما منظورم اینه که چادر باعث نشه هرچی رسید بپوشیم چون دیده نمیشه شدن خانمهامیتونن باچادربسیار شیک ومحجبه باشن

ببخشید خیلی طولانی شد

عزیزم من اصلا به خوش تیپی فکر نمیکنم میخوام اصلااااا به چشم نیام .اما میترسم یمدت چادر سر کنم متلک و ...

چقدر از این که گفتی میخوام اصلا به چشم نیام لذت بردم 

حجاب واقعی اینه که به چشم نیای 

الان بعضی حجاب استایل ها جوری چادر میپوشن که جلوه گریشون از بی حجاب کامل هم بیشتره 

واقعا ماشاءالله به شما 

خدا حفظ تون کنه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
میخوای ازعبا شروع کن کم ازچادرنداره 

عبا چییه همون چادر عربی یا مانتو عبایی منظورتونه

عزیزم میشه بفرمایید چه قضاوتی آخه خیلی از حانومارو دیدم میگن قضاوت نمیدونم منظورشون چیه

به معنی ساده تر،نیش و کنایه و گاهی شاید تمسخر

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
عزیزم من چادرو میخوام که کامل پوشونده شم حتی روسری رنگی نمیخوام فقط دستم ب چادر برسه و تصمیمم مسجل ب ...

چادر پوشیدن خوبه اما این تنوع واسه دل خودت بهتره چون دیگه نمی تونی از چادر دل بکنی

به نظر من از همین اول که میخوای چادری بشی باید عقیده دور اطرافیان تو عوض کنی که چادر پوشیدن افسردگی نیست 

تنوع داشته باش تو پوششت نه جلوه توجه ها 

تنوع مثلا تو گیره روسری 

یل رنگ روسری یا چادر 

چقدر از این که گفتی میخوام اصلا به چشم نیام لذت بردم  حجاب واقعی اینه که به چشم نیای  ...

مرسی عزیز دلم .شاید اغراق باشه ولی برای شادی امام عصرم برای اینکه ازم دلخور نباشه و برای البته حق الناس 

ایشالا شمام سلامت باشین

مرسی عزیز دلم .شاید اغراق باشه ولی برای شادی امام عصرم برای اینکه ازم دلخور نباشه و برای البته حق ال ...

خدا خیرتون بده واقعا شاد شدم ❤️

التماس دعا