2777
2789

من مانتویی معمولی بودم الان مانتویی محجبه اونم به لطف خدا

من جدیدا به چادرم علاقمند شدم اما نه تو خانواده و نه فامیل چادری نداریم منم جرات ندارم یعنی میترسم چادری بشم.هم از قضاوت شدن میترسم و هم از اینکه تا کی بتونم دووم بیارم و نکنه نظرم عوض شه یعنی عوض کنن ولی در حال حاضر هم پوششم نظر هیج مذکری رو جلب نمیکنه بلطف خدا خیلی رعایت میکنم .الان من با این حسم چه کنم چادری بشم یا نه.ممنون میشم راهنمایی بفرمایین 

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

ببین حجاب پوششه ،اگه مانتو راحتی نیاز به چادر نیس،شاید مدت کمی بتونی سر کنی و به قول خودت حتما قضاوت میشیاگه میتونی قضاوت بشی و نرنجی چادرو انتخاب کن

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

ببین عزیزم بنظرم یک سری تیپ های چادری هست که خیلی آدمو شیک نشون میده 

اولا هرکی بهت گفت چرا چادر؟بگو پوشش هرکی به خودش ربط داره مث خودشون 

دوما شکلای قشنگ روسری بستنو میتونی انجام بدی و چادر لبنانی بندازی اینقدر خوشگل میشه 

🕊️برام صلوات بفرستید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون باید پوششتون رو انتخاب کنید......دیگران چرا باید شما را قضاوت کنند؟ یه مدت یه جاهای چادر سر کنید ببینید باهاش احساس راحتی دارید؟.......

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
ببین حجاب پوششه ،اگه مانتو راحتی نیاز به چادر نیس،شاید مدت کمی بتونی سر کنی و به قول خودت حتما قضاوت ...

عزیزم میشه بفرمایید چه قضاوتی آخه خیلی از حانومارو دیدم میگن قضاوت نمیدونم منظورشون چیه

🕊️برام صلوات بفرستید 

اگه هنوز به اون امادگی نرسیدی و نگران حرفهای بقیه هستی بنظرم گلم فعلا سر نکن.. خواه ناخواه روت تاثیر میزارن. چادرتو میزاری زمین. این بی احترامی به چادر من متاسفانه اینکارو کردم😔فعلا به همون مانتو محجبه اکتفا کن

تو فامیل ما و دور اطرافیانمون همینه من چادریم

تا به حال پیش نیومده کسی در مورد چادرم حرفی بزنه 

بع نظرم یه مدت چادر بپوش حسش و درک کن 

خیلی خوبه 

از چادر های طرح دار استفاده کن مثل مدل جده یا حسنی که بتونی جمع شون کنی و هم امروزی تر باشه 

روسری یا هر چیزی که میهری رنگ شاد بخر 

من گیره های روسریم متنوعه بام انرژی میده 

ببین عزیزم بنظرم یک سری تیپ های چادری هست که خیلی آدمو شیک نشون میده  اولا هرکی بهت گفت چرا چا ...

عزیزم من اصلا به خوش تیپی فکر نمیکنم میخوام اصلااااا به چشم نیام .اما میترسم یمدت چادر سر کنم متلک و نگاه ها رو نتونم تحمل کنم حتی تو جامعه هم همینه چادری خییلی کم هستن .ولی اصلا بدلم افتاده چادر سر کنم میترسم توان مقابله با قضاوتا رو نداشته باشم😔

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
خودتون باید پوششتون رو انتخاب کنید......دیگران چرا باید شما را قضاوت کنند؟ یه مدت یه جاهای چادر سر ک ...

خیلی ممنون فکر خوبیه .

همین‌مانتویی محجبه عالیه ...ب عرف و عموم هم نزدیکتره ...اتفاقا جلب توجهش کمتره 

واقعا میگین 

اما من تو دلم میگم کاملش چادر هست 

هر طور خودت دوست داری..اشکال نداره بپوش دوست نداشتی دوباره بردار..

میترسم بگن معلوم نیست چیکار داره میکنه درصورتی که حجاب رو خوب فهمیدم موهام تو هست بدونننننن آرایش بدون لباس تنگ و کوتاه و تحریک کننده