2777
2789
عنوان

وکالتی کردن حساب

174 بازدید | 10 پست

سلام دوستان میشه راهنمایی کنید زمان ثبت نام ماشین چقد باید توحساب باشه وهمون زمان مسدودمیشه موجودی؟کی آزاد میشه کلا هرچی میدونید لطفا بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمی دونم اما عشقمم اینکارارو می کنه وارده...تا ظهر می پرسم ازش...میدونم اون سری  گفت حساب وکالتی رفته بانک باز کرده اونوقت ثبت نام ماشین کرده و اینا..از این ماشین چینی ها که نزدیک ۲ تومن درمیاد اسمشو یادم نیست

از بانک پیام اومده که غیر حضوری میشه وکالتی کنید.من انجام دادم ولی برای ثبت نام ماشین نمیدونم چجوریه

خوب شماانلاین وکالتی کردی صبرکن اعلام کنن چه مبلغیوباید توحسابت بلوکه بشه اونموقع مبلغوواریزکن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من نمی دونم اما عشقمم اینکارارو می کنه وارده...تا ظهر می پرسم ازش...میدونم اون سری  گفت حساب وک ...

اگه بپرسی ممنون میشم میشه از این وکالت برای قرعه کشی استفاده کرد یامخصوص بورس

میخام بدونم براثبت نام وقرعه کشی‌ یا ثبت نام تو بورس؟

اونجاگزینه هست مثلاسایپا ایرانخودرو  برابورس اینترنتی نمیشه وکالتی کردبایدفرم ببری بانک البته فکرکنم لینکی بانک براتون فرستاده نوشته وکالتی براماشینای وارداتی؟؟؟ درسته 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگه بپرسی ممنون میشم میشه از این وکالت برای قرعه کشی استفاده کرد یامخصوص بورس

والا گفت توی بورس کالا ماشین نوشتم..من جزییاتشو نمی دونم واقعا چون تو این کارا نیستم..ولی حتما می پرسم ، می ترسم الان بزنگم بهش خواب باشه یا تو جاده