2777
2789
عنوان

حقیقتا که نی نی سایت سرزمین عجایبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 105 پست

زن داداش یکی از آشناهامون تو محل کارش با مرد متاهلی که همکارشم هست دوست میشن بعد صمیمی میشن بعد هر دو تصمیم میگیرن طلاق بگیرن و با هم ازدواج کنن مرده زن و دوتا بچه داشته

بعد دوسال میگن الان زنه شده پرستار مادر شوهرش

حق کار کردن نداره

برا اینکه شوهرش طلاقش نده جرات حرف زدن نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای این قضیه روشنفکر نیستم و تا الان هر ضربه ای به زندگیم خورده مسببش زنی بوده که هرزگی تو ذاتش ...

اینا ارزون و دم دستی ان

اگه واس خودشون ارزش قائل میشدن که خودفروشی نمیکردن

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

زن ستیز نیستم ولی زنها خیلی کرم دارن خیلی

زن ها ببشتر واس پول وامیدن، مردا واس هوس

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

دمت گرمممم بپر تاپیک بغلی یه چیز عجیب تر اونجاس! خواهر شوهره میخواد برای بار دوم باز عروسی بگیر ...

شوهر منم عروسی خواهرش نیومد من رفتم با بچه هام اتفاقا راحت ترو بودم نبود گیر بده😜😜

خوشبختی ینی چ دور چ نزدیک....هنوز کسی باشد ک بی بهانه دوستت داشته باشد.. 💞💞m💞💞
اینا ارزون و دم دستی ان اگه واس خودشون ارزش قائل میشدن که خودفروشی نمیکردن

بخدا یچی میگم یچی میشنوی

یکی از مشتریا عکس لخت فرستاد باورت میشه؟همسرم گفت خانم محمدی همین عکساتو میدم شرکتی که سفارش میگیری زنه قسم مرگ بچه هاشو میداد

چقد میتونن اینا کثیف باشن

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

دیگه هر کی اندازه ارزشش رفتار میکنه چه مرد چه زن